minikmucizeemaak uzlet Normalde 2 de yapıyorum bazen 1.40 gibi ama yarın yeğenimin doğum günü var orada yapabilir miyim hiç bilmiyorum da
minikmucizeemaak Humannrle acaba adet olduğumuz ilk günden mi sayıyoruz yani ben adetten sonra 1 2 3 diye başladım. Doğru mu yapıyorum
minikmucizeemaak Humannrle İnşAllah bende pik görürüm çatlama da hayırlısıyla bebişlerin haberi de sağlıkla peşine gelir ❤️🤲🏻
minikmucizeemaak Humannrle O zaman benim test numaraları yanlış oldu 😂 ben adet sonrası yaptığım ilk teste 1 yazdım
Falancahanim  Bugün hiç gelmeyecek sandım şükür 🫰🏻çatlama için bugün mü havuç yiyoruz bilginiz var mı?
uzlet Falancahanim Canım eğer sol taraftaki T çizgisi ise gözün aydın pik olmuş 🤗çatlama içinde eğer İki günden fazla sürerse yani 3 günde yumurtlama görürsen çatlaması için günde 3 tane havuç Yemen gerekiyor
Humannrle minikmucizeemaak ha testleri yazmak için mi sordun Canım ben de döngüyü hesaplamak için sandım yok doğru bende adetin 7. Günü başlamıştım heralde ama ben sayı değil tarih atıyordum
Humannrle uzlet bende yumurtlamayı gördüğüm an değerlendirmeden önce hacet namazı kıldım kabul olsun inşallah 🤲🏻🥰