Humannrle arirangg yok bu ovülasyon iste ben eşim nöbete gidecek diye 1 gibi değerlendirdim ovülasyonu 5 de yapacam birsey etkiler mi
arirangg Humannrle Onu hiç bilmiyorum ama bence etkilemez bu arada sen pik gördün ya sonra tekrar silikleştiğini de gördün mü
Humannrle minikmucizeemaak bak profilime gir kuzum benimde 5nde çok kırmızıydı kesin yarın pik görürüm dedim ertesi günü çok silikleşti
Humannrle arirangg bence dün de bana silikleşmeye başladı gibi gelmişti Canım ama bugün 5 de bi daha yapacam dur hatta dünküyle pik gününü atayım bak
minikmucizeemaak arirangg Tamamdır peki normalde 2 de yapıyorum yarın akşam yapsam sorun olur mu acaba
uzlet minikmucizeemaak bildiğim kadarıyla akşam en geç 10.00′a kadar yapılması gerekiyor canım Bir iki saat öncesinden sıvı almayı kesmek lazım ve en doğru sonucu da öğlen 12 ile 4 arası verir
Tuana34 @arirangg birlikteliğin üstüne gebelik veya ovülasyon testi için bi süre beklemek gerekiyor mu 3-5 saat falan
tucemsi Kuzu senin yumurtlamanın 12. Günü falan sanırımmm. Nasılsın var mı bir belirtin falan?? @Betbet98
minikmucizeemaak uzlet Normalde 2 de yapıyorum bazen 1.40 gibi ama yarın yeğenimin doğum günü var orada yapabilir miyim hiç bilmiyorum da