tazeanne_20 Annelerim grip oldum,30+3 üm. cumadan beri yatıyorum. Burnum tıkalı,öksürmek işkence gibi. Elmayla ıhlamuru kaynatıp balla içiyorım,parol aldım. Başka neler yapbilirim?
TozluToprak tazeanne_20 sabah aksam birer fincan zencefil limon bal polen karisimi. Zencefili demleyip ilimaya yakin bal limonla polen biraz. Sifa olsun🌸
Gln0110 tazeanne_20 burnunuz için tuzlu yapıp burundan çekip temizleme işlemi yapabilirsiniz, güzel de açıyor tıkanıklığı
AySe1991 tazeanne_20 maalesef bizde de bir haftadır durumlar aynı.Cok geçmiş olsun mutlaka multibitamin sambucol türevi takviler kullanın.hamilelikte zararı olmayan ben o şekilde atlattım.
hilalklkn Offf aynı şekilde ben de öyleyim. Öksürmekten artık boğazım yırtılacak neredeyse. Kemiklerim ağrıyor
Mrvyrdm Bende öyleyim bu hafta başından beri. 2 gün önce Bir kupaya sıcak su zencefil bal biraz limon sıkıp içtim öksürüğümü kesti. Tekrar yapmayı düşünüyorum hafiften var çünkü. 31+4üm bende
Yeso- Sizin haftanızda bende o haldeydim grip aşısı olmama rağmen çok ağır geçirdim tansiyonunuzu çok oynatmayacak şekilde limon suyunu suyla saflaştırıp içebilirsiniz çay tüketiyorsanız içine biraz karabiber döküp içebilirsiniz boğaza çok iyi geliyor elmayla limonu kaynatmayıda deneyebilirsiniz ben yararını gördüm geçmiş olsun 💐
Leyla1995 Hanimlar bende Ayni dertteyim bogazim Cok kotu agriyo, atesim Cok yuksek burnum tikali paracetamoldan baska hicbisey vermiyorlar Nasil atlatcaz bu gribi ben Suan 38+1 haftalik oldum Cok caresizim 3 gundur ne cektigimi bi Allah bi ben biliyorum tavsiyeniz varsa soyleyin lutfen 😞😞
Nurcangulpideci @tazeanne_20 ben de şu an aynı durumdayım ama kullanabiliceginiz ilaçlar var. Bu 2. Hasta oluşum ilkinde aşırı öksürüğüm vardı kusuyodum öksürmekten uyuyamıyodum antibiyotik kullandım augmentin verdiler b grubu bi ilacmis gebelerin kullanabilecegi güvenilir bir ilacmis onunla da atlattım. İsterseniz bir görünün ben tekrar antibiyotik kullanmak istemediğim için şu an sürünüyorum
tazeanne_20 TozluToprak gece üstüne 38,5 ateşi görünce biz soluğu doktorda aldık,şimdi de serum yiyoruz 😏
TozluToprak tazeanne_20 kolay kolay hasta olmayan biriyim, son günlerde bagisikligim düstü. Galiba banada serum yollari gözüküyor. 😔 sancilarda artti ama henüz 2 hafta var 37. Haftaya..
tazeanne_20 TozluToprak ben yıllardır böyle hasta olduğumu bilmem 😢 Dün kbb ye gittim,ateşten dolayı kulaklarım su dolmuş,enfeksiyona doğru gidiyormuş dedi doktor. Mecburen antibiyotik tedavisine başladık 😔 her yanım ağrıyor,öksürürken böbreklerim bile ağrıyor. İhmal etme canım
Luna-9 38+2 haftalığım aşırı öksürüyorum boğazım açıyor burun tıkanıklığı.dün doktorum ilaçlar yazdı bir kaç tane.dün balgamlı olan öksürüğüm kuruya geçti.bence doktorunuza gidin ve sizin için güvenli ilaçlar yazacaklardır.bugün sabah normal doğum yapacağım çok korkuyorum inşallah o zamana geçer çünkü bol bol güce ihtiyacım var.zamanı geldiği için değilde öksürdüğüm için karnıma güç gidiyor ve o yüzden sancılarım başlayacak ya.bol sıvı tüketin.şekerden uzak durun
TozluToprak tazeanne_20 en son 2 bucuk sene ömce kovidde böyle olmustum bende 😔 brnimde kulaklara vuruyor sabahtan beri
TozluToprak tazeanne_20 ben 3 gün asla gecmeyen atesle yattim 🙄 ve üstüne 3 gün tat koku kaybi. 5. Gün toparlamistim. Diger aile fertleri 2 haftaya düzelememislerdi. Hamdolsun yine. Insallah bunu da atlatiriz zorluo ister istemez bu zamanda.