Kiraz53 Elifmstf555 ilk gebeligimde doğuma kadar olmadım doktor yapmamıştı bunda da ozel takipliyim cati muayenesi olmamayı düşünüyorum
trakyalikizce Elifmstf555 38de oldum normal doğuma uygundum ancak normal doğum gerçekleşmedi🫠 yani doğum anında bile bakılabilir öncesinde bakılmasının bir anlamı olmadı bende
melikedelibas @Elifmstf555 Benim doktorumda doğum esnasında yaparım dedi öncesinde yanlis sonuc verebilirmis en dogru dogum esnasinda belli olur dedi
Defnesa Doğum için gittiğimde bakılacak inşallah öncesinde bakmak doğru sonuç vermiyormuş daha kemikler açılmadığı için
siyahinciii Haftadayım inşaallah normal doğum istiyorum bir sıkıntı çıkmazsa ama miniğim plasenta previamış inşaallah plesantamız dönerde fıtrat üzere doğum yaparım
Seyma65 Elifmstf555 ay yok bende korka korka gittim ama doktor dedi tamam bitti bende böyle canım yanacak sanıyorum hiç kasmadım
Tufutufu Elifmstf555 Elifmstf555 buradaki postlar yüzünden insanda her türlü korku oluşuyor. Ben ilk 38’de ikinci 39’da oldum. Ağrıyacak acıyacak diye düşünüyorum buradaki yazılardan. Beş saniye süren ve doktorun girmesi ve çıkması bir olan bir şey. Ayıptır söylemesi ama eşimizle birlikte olabiliyorken çatı kontrolünü abartmamak gerekliymiş:)
seyda53 Elifmstf555 kişinin kasıp kasmamasına bağlı ben kastım ve canım acıdı haliyle. kimisi kendisini kasmıyo ve acımıyo
Hulya2626 Elifmstf555 yok o kadar zor değil. Yani normal cinsel ilişkide zorlanmayan çatı muayenesinde de zorlanmaz yani. Normal ve doğal bir süreç utanılacak kaçılacak bir durum değil. Ben de 37 de oldum. Tekrar olur mu bilmiyorum.
Seyma65 Seyma65 hatta ondan sonra tekrar baktı birkaç gün sonra kontrolüm vardı sancı çıkınca yani neden bu kadar abartmışlar bunu anlamadım buna acıyor dersek nasıl doğum yapıcaz hiç korkma öyle korkulacak bir şey değil ben yendim o korkumu
Elifmstf555 Seyma65 çok sağolun içimi rahatlattınız ☺️ Gerçekten öyle bir anlatılıyor ki sanki doğum acısı gibi -
Seyma65 Elifmstf555 ayy yok canım benim normal doğuma nasıl dayanıcaz eğer. Buna dayanamazsak hem herkesin acı eşiği de bir olmuyor kimseyi dinlememek lazım ister istemez acımasa da acıyor hisseder insan rahat ol :)