Asilinannesi16 husnatskn Ben insanlardan tiksindim 🤣🤣 önce eşimden sonra bütün insanlardan tanıdığım tanımadığım yolda gördüğüm çalışırken gördüğüm herkesten hem tiksiniyordum hemde nefret ediyordum böyle herhangi bir insani gördüğüm an kendime engel olamıyorum içimden durduk yere küfürler ediyordum sonra nasıl öldürsem bu kişiyi diye düşünüyordum saçma sapan 🤦🏼♀ yaklaşık 2 3 ay zulüm olmustu benim için insan icine çıkmak 🤷🏼♀🤣🤣🤣
karanmom husnatskn ben yazılanları okuyamıyorum midem bulanıyor yemek ve videoda karşıma çıksa midem bulanıyor telefonu elime çok almıyorum 🥹 aşırı kötü oluyorum
Daisy0000 atlasinannesi_ Ayy bende deli gibi patates kızartması yemek istiyorum , hergun yememek için kendimi zor tutuyorum
gorki3408- Çay, kahve , sucuk ☺️sevmediğim patates kızartmasını da yapıp yemeye başladım. Çok değişik bu hormonlar gerçekten 💁♀️
esraEb Gulsahkemall cinsiyet nedir ? Ben de tam tersi özellikle ilk zamanlar resmen maden suyu aşerdim şu 1-2 haftadır da sürekli ayran içesim var.
Gulsahkemall esraEb bende bir hafta kadar içim yandı ayran içtim sonra çok tiksindim kızım olucak inşallah :)
femme Sadece ilk 3 ay cipsi özellikle lays den nefret ettim amaaan götürün şunu gözüm bile görsün istemiyordum ama şuanda geçti gitti tiksindiğim şey yok yani ne olsa yeriz 😀😀