gulcannurozturk Eşimden 🤣 sarılıp öpemiyordum bile 😄 Tavuk ve etten, özellikle bulaşık makinesinden 🤮🤮 şimdi 38+5 haftalığız bütün hepsi geçti Allaha şükür
Annesininkuzusu06 Merhaba kizlar bende çay ,yumurta , tavuk eti , çiğ soğan ,çoğunlukla herşeyden tiksindim bunları ağzıma suremiyorum diğer yiyecekleri az da olsa yemeye çalışıyorum cinsiyette kıza benziyor dedi bakalım 2 hafta sonra tekrar kontrole gitcem
Ayshe19 Asla tatlı yiyemiyorum resmen hayatımdan tatlıyı çıkardım çikolata asla bakamıyorum bile böyle bir tiksinti hep tuzlu şeyler peşindeyim
Arwen23 husnatskn 2-3 senedir sigara kullanıyordum. Hamileliğimin ilk ayından itibaren sigara kokusu burnuma o kadar kotu geliyor ki anlatamam. Acayip tiksindim bı daha elime almam gibi geliyor bana. Keşke kocamda benim aldığım kokuyu alsa bı daha elini sürmezz :d
GamzeBerkant Arwen23 bende aynı şekılde oldu oğrenınce bıraktım zaten son zamanlarda tıksınır olmuştum sıgaradan meğer gebeymışım ☺️ şuan eşımde bıle kokunca ığrenıyorum Başlamayı duşunmuyorum doğumdan sonra 😉
mrsozturk husnatskn peynir aşığı olan ben bir anda peynirden tiksinmeye başladım 🥺 Bulantılar çok şükür geçti ama peyniri hala yiyemiyorum kalıcı olarak kaldı herhalde 😄
Maide4427 husnatskn En çok sevdiğim vazgeçilmezim olan Çaydan Birde sigara nefret ediyorum normalde de öyle çok içen biri değildim tek tük şimdi eşimin her içişinden sonra el yüz yıkanır diş fırçalanır 😀😀😀😀
Ersagununannesi husnatskn kocamdan :( ay o sigara kokusu sabah uyanınca olan kokusu 27. Haftaya kadar şiddetli bulantım ve kusmam oldu, en büyük sebebidir. Yazık kıyamam kocamda hiç gücenmedi bana şükür 37. Haftaya girdik şimdi de dibinden ayrılmıyorum 😂😂 bir de kendi evimin kokusu :( kapıyı açınca 5 dk apartmanda beklerdim kocam evi havalandırır öyle girerdim