t-u-b-a Gundeyim 27. şubatta test yaptım hcg degeri 1000 çıktı doktora gittim keseyim gördük fakat bugün 5 mart yine test yaptırdım hcg degeri yine 1000 artış olmamış bununla daha önce karşılaşan var mıdır? Çok telasliyim salı günü içinde kalp atışları için doktora gidecektik ama
myangelson t-u-b-a doktorun mu istedi tekrar beta vermeni? Çünkü kese görüldükten sonra beta önemli değildir bizim için diyor çoğu doktor
DerininAnnesi35 t-u-b-a ben ilk kez 3 gün gecikince gitmiştim doktora ve kese göründüğü için hiç betaya bakılmamıştı bile.
Elifkskl t-u-b-a değerin yanında büyüktür işareti var mı benim gittim hastane mesela 1300 den yukarısı ölmüyor 1300 den büyüktür diye çıkıyor mesela sonuç
Aysll33 Gulirmak ne demek önemli değil tabiki önemli benimde kese göründü kalp atışı zayıf olduğu için tekrar Beta verdim bı hafta arayla düşüşe geçmis
Zeynepozcan Gulirmak önemli canım, bende keseyi gördüm ama sebebini hatırlamıyorum beta verdim 19.000den 12.500e düştü sonra da düşük gerçekleşti zaten
t-u-b-a Gulirmak doktorum istemedi ben kendim gittim yaptırdım… salı günü kalp atışı için gideceğiz. Keseyim gördü normal dedi ama ben daha önceden süreci bildiğim için değerimi yeniden baktırmak istedim atmamış hiç dusmede yok artmada yok
t-u-b-a Aysll33 peki daha sonra doktora gittiğinizde doktor umarım güzel şeyler söylemiştir. Benim 2. Gebeliğim ordan biliyorum artması lazımdı çok telasliyim
Gulirmak Aysll33 doktor eğer bir problem yoksa istemez keseyi gördükten sonra tekrardan eğer doktoru önerdi ise onu bilemem
Aysll33 Gulirmak sonuçta kan vermiş ama artması gerekirdi sağlıklı gebelik olsaydı artardı ben 2 düşük yaptım çok şey yaşadığım için artık çoğu şeyi öğrendim diye bilirim şuan yine düşük yapcm ve 3.
Aysll33 Zeynepozcan doktor ewde düsüğünü yap dedi bana cuma gittim en son çarşambaya randevu aldm seninki kaç haftalıkti ben 10 haftalık
t-u-b-a DerininAnnesi35 teşekkür ederim bende kendim gittim birdaha yaptırdım doktor istemedi benden 2. Gebelik olduğu için süreci biliyorum kendi kendime gerildim inşallah bende de sorun yoktur. Ne artma var ne de düşme