Zeyno19 Merhaba kızlar 9 haftalik hamileyim bulantılar okadar arttiki bi yudum su icsem cikiyor.3 tane prilam iciyorum ama faydasi yok tükürügümü bile yutamiyorum cok zor.hamileligi bu sekilde gecen varmi ne gibi cozumler buldunuz doktorunuz ne verdi baska iyi gelen bi ilac varmi .
Mrlbrk Zeyno19 Ayni durumdayim daha dun aksam acilde serum taktirdim. Zofer kullaniyorum ona ragmen bulaniyo. Zofer cok etkili onu dene mutlaka
annekuzusu_ Zeyno19 27haftalik olduk ve hayla bulanti geçmedi çok zor birsz diyiyo ama tamamen geçmiyor aç kalmamaya çalış acıkınca daha çok bulaniyo soda iyi geliyo sade soda dene belki iyi gelebilir sana da peynir ye salata tuzla ye baharatlı şeylerden uzak dur işte geçer inşallah
newmom07 Zeyno19 inan 2. Gebeliğim hepsinde aynıydım serumlarla ayakta kalıyordum, zayıfladım yüzümde öğürmekten lekeler çıktı, dişlerim çürüdü asit kusmaktan ama hepsi geçti..Sabret sabret başka diyecek bir şeyim yok :(
Zeyno19 annekuzusu_ sodayi normaldede icemiyorum malesef onun disinda ne yesem cikiyor tuzlu kraker peynir vesayre hicbisi kalmiyor midemde kendim gibi bi hamile gormedim tamam bulanti olur ama bukadarmi 😭
annekuzusu_ Zeyno19 bende öyleydim her hafta sonu bana serum takılıyordu biraz iyi geliyordu etkisi geçtikçe ölüyordum çok zor Allahım yardım etsin
Kuzuletta Haftamdayım ve bugün bir tane prilam içeyim dedim, dediğim gibi kustum. Dayanılmaz bir şey gerçekten geçmiyor, geçmiyor, geçmiyor..
annekuzusu_ Zeyno19 hafifletiyordu3gun fln sonra yine aynı oluyordum eşim çalışıyor diye hep hafta sonları goturebiliyordu diye haftada bi serum taktiriyordum
Minikpogaca Zeyno19 Aynı durumdayım prilam işe yaramıyor. Herşeyden tiksiniyorum. Kusmaya 9. Hafta başladım. Kustuktan sonra bile midem rahatlamıyor. Çağreside yok gibi 😭😭😭😭😭
Zeyno19 Minikpogaca su içebiliyorumunuzu ben en cok ondan korkuyorum icemedigim icin enfeksiyon kaparim die
Zeynep1080 Zeyno19 canım yağlı yeme kuru şeyler ye , peynir ekmek yoğurt armut iyi geliyo ,bir nebze olsun fayda ediyor ,ben 16. Haftaya girdim yemi yeni hafifledi çok fenaydı, zencefil çayı da iyi geliyo bir bardak
Minikpogaca Zeyno19 su kussanda içmeye çalış idrar yolu enfeksiyonu olmamak içinde önemli bebek içinde su önemli.
Sahnedekimadam Zeyno19 Sabah , öğle , akşam yemekten hemen sonra içmeyi dene canım , çok kötü olduğun zamanlar zencefil+limon kaynatabilirsin oda çok iyi geliyor.