Efnanefnan ilaydakaya-21 yani korkutmasan kendini rabbim versede vermesede razı kullarıyız canm. Inşallah vardır belirtim var mı
ilaydakaya-21 Efnanefnan bugün sadece kasigim ağrıyordu sabah şuan gecti öğlende ağrı vardı ve uzanıyorum ya kalkarken ağrı oluyor bide akıntı var
merve_karakoc_05 ilaydakaya-21 ben hamilelik şuphem var diye ilaç kullanmamak icin test yaptırmıştım hastanede birsry çıkmadı ama 7 gun sonra evde yaptığım teste 2 cizgi silik cikti. Yani adetimden 3 gun once ogrendim.
RavenV Anonim16 benim de dün gece hafif pembemsi bir kanamam oldu adet oluyorum sandım ama geceden beridir de sol kasığıma ağrı geliyor :) hamileyimdir umarım heyecandan ölcem bugün kan testi verdim negatif geldi
ArzBeydgn ilaydakaya-21 erken test var onu deneyebilirsiniz. Normal testlerde de silik bir çizgi halinde görünebilir.
Ece56 ilaydakaya-21 eğer adetten hemen sonra yumurtlama gördüyseniz çıkabilir. Ama onun dışında biraz daha bekleyip yapmak daha iyi olur. Benim de 8 gün var inşallah hayırlı haberleri alırız
Pekii ilaydakaya-21 daha çıkmaz canım biraz daha bekle adetime 9 gün varken genel kan testi yaptırıyorum beta da istedim ve değerim 0.2 çıktı yani negatif sonra adetim 6 gün geciktiginde test yaptım pozitifti 🥰
Daisysever Bende senin gibiydim sabrettim zor da olsa adetim bir gün gecikti yaptım baya netti çizgi erken gebelik testi yaparsan belki silik de olsa yardımcı olabilir
Glsmbln birzehras normal eczanedeki 10 liralık testlerden hgg bişey yazıyordu koz testle alakalı deil bu tutumu tutmadımıyla alakalı bazı kadınlar erken yumurtluyor bazıları geç