Ozge111 Gizem_cetinbas dün yedim yiceme pişman oldum 🙄 bugün bizde tam 9 haftalık olduk dün çok canım çekti kardeşim aldı akşam yeidm 1 saat sürmedi karnım da davullar çalmaya başladı resmen 😂 gurul Gurul herkes dalga geçti okadar ses çıktı ki utandım yani lavobaya gittim ishal olmuşum karnım da hala tuaftı gece 3 te uyandım özür dilerim su gibi yine sonra aşırı midem bulandı yediğimi çıkardım şükür biraz rahatladım ama hala midem tuaf sabahta hiçbişi yiyemedim 2 bardak çay içtim
meryemsareveannesi21 Gizem_cetinbas canım bence birşey olacağını sanmıyorum ben 32 haftalık hamileyim neredeyse her ay alıyoruz yada ben kendim yapıyorum yani içine kattıkları bahatar sen nin yemeğe kattıpınla aynı bir farklılık isot var ondanda ayda yada arada birden birşey olmaz benimde bu bir haftadır canım çekiyor nedense çiğ köfteye ayrı bir zaafım var bence yersen bir sıkıntı olmaz
meryemsareveannesi21 Sila66 bende öylee bir dürm falan beni kesmiyor asla kendi yaptığını insan daha çok beğeniyor nedense 🤦😂🙈
Tinkipinki Çiğköfte almadığım zamanlarda da evde kısır yapıyorum😅😅😅😅 çiğköfte insanın aklına bi düştümü bidaha çıkmaz çünkü🙈 Ben hamilelikten öncede çok yerdim şimdide öyle bazen midem yanıyor rennie içiyorum😅
Yulos 1 haftada 4 kavonoz acı biber turşusunu bitirimiş biri olarak söylüyorum: canınız istiyorsa yiyin gitsin. Hep turşu yiyecekmişim gibi geliyordu ama artık canım istemiyor, doydum çok şükür 😅
Yulos Mervece_16 ya dondurma ve çiğköfte birbirine çok yakışıyor değil mi? Ne olur buna bayılan tek kişi ben olamam 🙈
AyFa1608 Gizem_cetinbas kız🥲 ama çiğköfteyşe cinsiyet alakasını merak ettysen, oğlumda da çok yiyodum😅
AyFa1608 Gizem_cetinbas Allah bağışlasın canım. Ben onu kaybettim malesef 27 haftalık ölü doğurdum. Şimdi 31+3 kızıma hamileyim. Rabbim nasip ederse 🤲
Gizem_cetinbas AyFa1608 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah vardır bunda da bir hayır Allah’ın takdiri
323832 Gizem_cetinbas gebeliğin başından beri vazgecemedigim tek şey oldugu zaman deli gibi yiyorum 32 hafta 4 günlük olduk evet bazen baharati dokunuyo mideye yanma yapıyor eğer rahatsız olmuyorsan etsiz tuketebilirsin