Gizem_cetinbas Kızlar hamileliğimin başından beri aklımda sürekli çiğköfte var tabiki etsiz yiyorum ama aklımdan hiç çıkmıyor aynı şeyi yaşayan var mı ? Canım başka hiç bişey istemiyor 9 haftalık olduk bı kaç kere yedim bahartli diye çok tüketmek istemiyorum 🤣
Sila66 Gizem_cetinbas var ya dün aklıma geldi unutmuştum bugün sımdı yıne akıma geldi wkdkdkfjcjckcj yıyım de kurtulayım 🤣
Cilek-12 Gizem_cetinbas bende aynı sürekli cog köfte alasim.geldi duramadım.aldim.ywdim şuan tam.8 hastalığım canim 🤣🤣
Mervece_16 Ay benimde aklıma çok gelıyor normalde sevmem ama bu aralar kafayı dondurma ve çiğköfteye taktım ya bogazımdan ya da mıdemden olcm bunlar yüzünden 😂😂
Yulos Mervece_16 ya dondurma ve çiğköfte birbirine çok yakışıyor değil mi? Ne olur buna bayılan tek kişi ben olamam 🙈
Cilek-12 Gizem_cetinbas qma.ben doktora de danışayım.cok zararı yok dedi en azından yiyorsunuz dedi kimisi.yedigini kusar ya umarım sizde öyle olmaz demisti bide ben hergun yemiyorum daha bugün yediysem 2 gün sonra gene yerim cigkofte 😅😅mesela dün yedim yarın bi daha yicem 😅😅😅😅ama sen genede doktoruna danış istersen canim
meryemsareveannesi21 Sila66 bende öylee bir dürm falan beni kesmiyor asla kendi yaptığını insan daha çok beğeniyor nedense 🤦😂🙈
Hatice-26 Gizem_cetinbas 38.haftama girdim. Bu haftaya kadsr haftada 2 kez etsiz çiğköfte yedim. Öyle böyle aşerme değil yani. Dükkandam çıkmadan yemeğe başlıyordum. Şu son 1 aydır bir kere yiyorum. Bana bir şey olmadı size de olmaz inşallah.☺️
AyFa1608 Gizem_cetinbas kız🥲 ama çiğköfteyşe cinsiyet alakasını merak ettysen, oğlumda da çok yiyodum😅
Gldekpnci Gizem_cetinbas abartısız 1 hafta boyunca her akşam iş çıkışı koşa koşa yemeye gittim çünkü canım istiyo olmuyo yani etsiz olduğu sürece zararı yok diye biliyorum aşermelerimiz aynı desene 🙂