HavvaK Pinar0808 medova Aysel kamer Kızılay Tuba Sekmenli Medicana Rengin Karataylı 15 Temmuz Doğum evi Elmas Uluer
Gizzgzz FatmaErdur ben de hasan bey e gidiyorum çokkkk iyi bir doktor ve çok ilgili eşi de dünyalar iyisi Bi insan
mercimekkoftesi1 İlk doğumumu Medova da Aysel Kamerle yapmıştım, çook memnunum çok ilgili. İkinci doğumum içinde Aysel hocaya gidiyorum.
Gizzgzz FatmaErdur eşi de acil durumda bir iki defa ilgilendi benimle çok cana yakın ikisi de gerçekten ben böyle doktorlar görmedim
mercimekkoftesi1 Pinar0808 sezaryendi ilk doğumum, ikinci de öyle olacak kısmetse. Valla doğuma 10 bin dediler. Muayene ücreti 425 lira sigortalı olduğum için. Sigortasız olunca 600 küsür lira. Nst 60 lira veriyorum.
Pinar0808 mercimekkoftesi1 anladım canım herşey Ateş pahası olmuş.doğum paketi şeklinde yok değil mi hastanenin ?
mercimekkoftesi1 Pinar0808 yok maalesef, sadece doğum yapacağımız sabah ödeme yapıyosun. Öncesinde paket gibi alıp ödemeyi yapabilsek daha iyi olur aslında, en azından zamlardan etkilenmemiş olurduk 💆🏻♀️