Gizzgzz Pinar0808 medova hastanesine gidecem doğum için ama ereğlideyim burdaki doktorumun anlaşmalı olduğu hastane medova eğer ereğlideysen hasan beyhekim ve eşi Fatma Beyhekim şiddetle tavsiye ederim
Tuba242521 Bsrucn1246 depremzedelere bakmıyor ücretli de olsa boşuna gitmeyin eğer depremzedeyseniz bizi kapıdan çevirdi randevu alıp gittiğimiz halde
Bsrucn1246 Tuba242521 önceden gidiyordum sibel hanıma memnun kalmıştım şimdi başka şehirde olduğum için başka doktora gidiyorum Depremzedelere neden bakmıyor acaba
Pinar0808 Depremzede değilim ama iyi bi doktor olmasını isterim o yüzden fikir almak istedim.farabi mehmet bardakçıyı duydum o nasıl
symozdag mrvsrcn merhaba hangi doktora gittiniz acaba şu an bende Doktor arayışındayım, Maraştan konyaya geldim
mrvsrcn symozdag kuzum ben depremzede değilim fakat Hatay’dan gelen bir arkadaşım bebeğini götürdü ücretsiz bakmışlar bakıyorlarmış ben Mehmet ufuk cerana muayene oluyorum
Gizzgzz FatmaErdur ben de hasan bey e gidiyorum çokkkk iyi bir doktor ve çok ilgili eşi de dünyalar iyisi Bi insan