Meryyil CmreKsidar Benim de suyum fazlaydi ,şu an düzelmiş şükür ,şekerden su fazla oluyormuş genelde ,sizin niye az ,şeker yüklemede kaç çıktı sizin ,bizimki de kız , kızlar böyle demekki 😇
CmreKsidar Meryyil açlık 102 çıktı diğerleri normal evde falan ölçüyorum hep sınırda çıkıyor. Bende anlamadım valla neden az kaç aydır mücadele ediyorum ha azaldı ha azalacak derken 35 haftalık olduk☺️
Glykra Mommy61 aynı benimkide diyet yapıyor teyzesi kilo almamak için 34+5 2300 gr yakın daha yeni 🥹😪
Meryyil CmreKsidar Belki de siz de şeker yoktur ,insallah yoktur , benim açlık 81 tokluk 195 çıkmıştı yüklemede ,çoğu gitmiş azı kalmış sağ salim gelsin inşallah bebiş ,şu azalmasına havuz suyu ve armut yiyin diyolar ne kadar doğru bilmiyorum isterseniz bı araştırın.
CmreKsidar Meryyil havuç suyunda şeker var malesef ama benim bu hafta suyum iyiydi doktor bizi hiç strese sokmamış gibi iyi suyun artık doğum zamanını bekleyecek bebek demişti. ☺️ Şeker ilk saat 120 ikinci saat 100 çıkmış doktorum sadece yediğine dikkat et demişti.
Meryyil CmreKsidar Sizin değerler sınırda çıkmış seker yok ondan dedi demekki ,Ah bu doktor milleti hep en kötüyü söylüyor zaten ,su da güzelmiş iyi,hayırlısı ile doğurup kucağınıza alın insallah🌼
tazecikannee CmreKsidar saol canım dün gittim düşmüş sen yüne güt doktora aksatma canım ne olur ne olmaz
kitapkurdu CmreKsidar çok teşekkür ederim. Amiin. Bilmiyoruz ki. İlkinde uçağa binmiştim ondan şüphelendik. Ama kızımda böyle olunca doktor bile şaşırdı. 33te 2300 olan bebek 35 de 3600 oldu. 36yı göremedik. Gebelik şekerim yoktu. Sadece 9kilo aldım. Sadece kızımda protein kaçağı vardı o kadar
CmreKsidar kitapkurdu anlıyorum şimdiki bebeler sabırsız beklemek istemiyorlar hiç hemen doğmak istiyorlar sağlıkla büyüsünler inşallah 🌸🌸
CmreKsidar Meryyil çok olumsuz yorum yapmaz doktorum da şeker sınırda diyet yap deyince ben ister istemez endişelendim panik atak hastası olcam zaten yakındır ☺️ Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸🌸