CmreKsidar Bebeginehasret benimde 1 haftaya düşmüştü 35 de yine 2 olmuş o yüzden bi gözüm korktu insallah yakalar ☺️
tazecikannee CmreKsidar belli olmuyor canım ben. 33 te 2500 idi 34 te aynı almamış bebek ama doktor yinede kilosu iyi dedi kilolu olması kötü değil canım
CmreKsidar tazecikannee gebelik şekeri olunca şekerden mi kilo alıyor diye endişeleniyorum ister istemez
tazecikannee CmreKsidar bende şeker var atlattım şuanda ödem tansiyonla baş ediyorum doktoruna gidince sor yinede
Bebeginehasret CmreKsidar 36 ile uyumlu ciktm cuma gunu canm nst de sancim cikinca fitil serum.ne verdi ama yok ara ara yokluyor evdeym dinleniyorum bakalm
CmreKsidar tazecikannee salı dahiliyeye gideceğim aslında çok yüksek cıkmıyor ama ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun bu arada benim tansiyon evde hep düşük hastaneye gidiyorum yükseliyor stres oluyorum herhalde
tazecikannee CmreKsidar saol canım dün gittim düşmüş sen yüne güt doktora aksatma canım ne olur ne olmaz
CmreKsidar Bebeginehasret ah bu bebeler hep sabırsız insallah zamanını bekler beklemezse de bu haftalarda doğup hiç küveze girmeyen bebekler var sağlıkla doğsun insanlar 🌸
selinsmother CmreKsidar evet aynıyız hayırlı olsun doğum hikayenizi bekliyorum sağlıkla gelsin bebişiniz 😂💕
CmreKsidar selinsmother ay insallah en pozitifinden bir hikaye atmak nasip olur teşekkür ederim sizinde sağlıkla ve zamanında gelir insallah 🌸
Bebeginehasret CmreKsidar insallah canm aminnn en buyuk duam o kizim 34 de dgdu kuvezde kaldi😔 doktorum riski atlattin diyo ama
Meryyil CmreKsidar İnşallah birşey olmaz sağ salim alırız kucağımıza yavrularımızı ,insan tedirgin oluyor malesef olmamak elde değil 🥴😔
CmreKsidar Meryyil amin inşallah 🌸öyle malesef benim birde 24 den beri suyum az benim kız beni streslerden strese soktu ☺️
Alis-sss CmreKsidar ben en son 35+2 de gittim 2600 grdı şekerde yok bende haftasıyla uyumlu dedi sizinde 400 gr fazla iki haftalık önde gidiyor olmalı çokta sıkıntı yapmayın herşey olacağına varır normal olmasa sezaryen olursunuz🌸
CmreKsidar Alis-sss evet aslında kendimi şartlamıyorum bebeğim nasıl gelmek isterse diyorum hep sadece şekerden kilo alıyordur diye endişelendim. ☺️
Meryyil CmreKsidar Benim de suyum fazlaydi ,şu an düzelmiş şükür ,şekerden su fazla oluyormuş genelde ,sizin niye az ,şeker yüklemede kaç çıktı sizin ,bizimki de kız , kızlar böyle demekki 😇
Alis-sss CmreKsidar benim daha önceki doğumlarım hep 4 kilo üstü doğdu maşallah büyük kızım 4500 gr oldu şekerle alakası yok genetik öyle beslenmeyle alakalı değil çok yedim çok kilo alacak bir durum olduğunu düşünmüyorum sağlıklı besleniyorum sadece
CmreKsidar Bebeginehasret benimde 24den beri suyum az doktorum dün ilk defa suyun iyi haftasını bekleyecek doğsa bile riski atlattın dedi içim rahatladı.