Pinkiepie Sevvl evet bende doktoruma sormadan önce buradan da bir fikir almak istedim. bebeğe bir zararı olur mu diye endişe etmiştim kendi açımdan bakmamışım hiç, evet psikolojik olarak yorabilir cidden insanı. teşekkür ederim yorumunuz için🤍
Pinkiepie hulyaakgn34- doğru diyorsunuz kendi psikolojik açımdan bakmamıştım hiç, bebeğe zarar olur mu diye düşünmüştüm ama zaten biraz endişeli biriyim beni panik haline de sokabilir. Teşekkür ederim yorumunuz için🤍
Pinkiepie designermoms ne güzel söylemişsin güzel düşünmek lazım, bi hareketlerini hissetsem bende sizin gibi rahatlayacağım, çok teşekkür ederim yorumunuz için🤍
designermoms Pinkiepie azıcık sabırla geliyor o zamanlar da içinizi iyi tutun iyi şeyler çağırın kötü düşünüp kötüyü çağırmayın 🌸
EsiraK Pinkiepie Ablam bana verdi kendi cihazını aynısını bende dinledim bir iki kere öyle bir psikolojikmen zararı yok rahat olabilirsin canım. Bunlara özel jel var onu sürüp dinlemen gerekiyor. Yoksa anlaşılmıyor sesler jeli de bilmiyorum veren kişide var mıdır yoksa da eczanelere bir sorun bakalım satılıyor mu