Hyry_Mhmt Merhabalar. Aranızda yeniyim. Sizlerin tecrübesine dayanarak Bilgi almak istiyorum. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Bu ayda gebelikten şüphelenmiştim. Geçen çarşamba akşamı grip nedeniyle acile gittik gebelik şüphem olabileceğini söyledim ve kan testi yaptılar. Testin sonucu 9.15 çıktı doktor pozitif ama daha çok yeni 1 veya 2 günlük dedi kan takibi yap dedi. Bende günüm daha ayın 8 inde dedim. Cuma günü sağlık ocağında tekrar yaptırdım test 20.59 çıktı. Çok korkuyorum tekrar kimyasal gebelik yaşamaktan. Ayın 9 unda hastaneye gidecem muayene için. Pazartesi günü tekrar kan testi yaptırmalı mıyım. Değerim normal seyrinde yükselmiş mi ?
Merobebe Hyry_Mhmt bence hamilesin inşaallah. Çünkü değerin güzel yükselmiş ama 9unda boşuna dr a gitme bence bekle biraz çünkü kese görünmez daha doktorda gereksiz bilgiler verir sana ve morelin bozulur o yüzden sabırla bekle bence
ebrucaliskan Hyry_Mhmt beta hcg oranı ile Kimyasal veya dış gebelik olduğu anlaşılmaz ki canım illa ultrasona girmen lazım. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı bi gebelik başlangıcıdır...
ElifNbglsahin Hyry_Mhmt büyük ihtimalle hamilesin canım bende ilk öğrendiğimde 19çıktı 2gün arayla tekrar kan testi yaptırdığımda 2 katına çıktı gittikçe yükseldi şuna 29 haftalığız 😊🦋
Seda54 Hyry_Mhmt kimyasal gebelik olsa oranın yükselmez düşer canım benimde başıma geldi çünkü değerim düşmeye başlamıştı sonra adet oldum ve vücut kendiliğinden attı tekrar kan ver ama canım baktır hem için rahatlar
YagmurSahin Üstte kalsın diye yazıyorum başıma gelmediği için bilemiyorm pek. İnşallah hamilesinizdir 🙏🏻😇
Tiredmother Canım iki günde bi baktır kana 2 kat yükselip yükselmediğine bak. Değerin hastaneye muaneye gitsende o değer belli bi yüksekliğe gelmeden kese gözükmez. Sen iki günde bi bak canım inşallah kimyasal değildir
Merobebe Hyry_Mhmt o kişiden kişiye değişiyor da bence bi yüzlü rakamlara gel öyle git zaten çok çabuk yükseliyır iki güne bir iki kat artması gerekiyor sen iki güne veya 4 güne bi tekrar kan tahlili ver inşaallah keseyi görürsünn
Ugurbocegi Içini ferah tut bende bundan onceki gebeligimde kimyasal gebelik yasadim ve degerim daha yuksekti rabbim hayirlisini nasip etsin
Hyry_Mhmt Ugurbocegi inşallah hayırlısıyla tutunur bebeğimm bana 😍 bişey daha sorabilir miyim 3 gündür kasıklarımda ağrı oluyor bu normal mi
F1903 Canım öncelikle hayirlisi olsun insaallah saglikli gebeliktir, 9dan 20ye yukselmis 2 gnde degerin guzel ama kese icin 1000 ustu diyorlarda 5000 ustu olmadan kese gorunmyor malesef hatta benm 4800 de flanken doktorum smdi gozkmez dedi 19bin kusurdeyken baktigmizda 6 haftalik kesede kalp atisida vardi hamdolsun.. darisi sana 🤲❤
Sebahat42 Cnm benım 1250 falandı ilk yaptırdıgımda ve ıkı hun sonra gıttım hastaneye o degerde bılee gözukmedı kese