Ftsyldrm Kızlar bir şey söylücem doktorum bana PROGESTAN fitil verdi sabah akşam uygulamam için ben fitili kullanandıktan sonra kasıklarım ağrıyor acaba fitilden mi anlam veremedim bu fitil ağrı yapar mı öyle sorayım daha iyi olur 😊
Minik1Civciv Ftsyldrm bildiğim kadarıyla yapmıyor kuzum daha yenisin normal gebelik ağrılarıdır ara sıra mı oluyor çok mu yoksa
BEAUTY28 Ftsyldrm bebde hic bir sorun olmadan kendi kafama gore kullandim her gun tam 8 ay boyunca ama cok pismanim ne sanci ne acilmam oldu o yuzden sezeryan girdim cok .
Tubisss50 Acaba lekelenmeniz mi var da kullaniyorsunuz. Benimde dün az birşey kahverengi lekem geldi akşam üzeri proluton depot iğne vuruldum leke geçti doktor progestan vermişti kullansam mi kullanmasam mi kararsiz kaldım 13+3 haftaligim
Tubag1 Tubisss50 kullanın mutlaka lekelenmeyi önlüyor benimde lekelenmelerim oluyor bende kullanıyorum
Tubisss50 Tubag1 benim oluyordu iğneden sonra birdaha gelmedi leke o yüzden tereddüt ettim ama kullanayım o zaman bı zararı yoktur demi lekelenme olmadan kullanmanin
Ceylo28 Tubag1 benimde lekelenme bazende hafif kanamalarım oluyor. 5+5 haftadayım ama hala geçmedi progestan kullanmama rağmen. Sanki kanamayı artırıyor gibi oluyor bazen. Sizde öyle bir durum oldu mu?
Ftsyldrm Asyaam28 daha 4 haftalık benim ki teyzesi ve sabah akşam için verdi ne olur ne olmaz ilk gebeliğim diye
yarenscskn Ftsyldrm kaçıncı haftadasınız? Ben 35. Haftayım kullanıyorum sol kasığımda ağrı oluyor fakat bebek baskı yaptığından dolayı ağrı oluyormuş☺️
Sevilmom Ftsyldrm canım fitil kesinlikle ağrı yapmıyor emin olabilirsin Ben sabah 2 tane akşam 2 tane kullanıyorum alttan Hiç ağrı yok
KLORAKHANIM Ftsyldrm bu sabah kullanma bakalim qyni agri olacak mi, bildigim kadariyla 4 haftalik hamilesin ve o yuzden agriin olabilir 🙏 cunku progestan agri yapmiyor (tabi doktoruna da sor, ama en iyisi progestan oldugu icin hemen degistirme diye soyledim)
Stardust Bende sabah akşam fitil şeklinde kullandım ama bende yapmadı. Senin bahsettigin ağrılar şu an daha yeni oldugu için belirti veriyor bebek 🥰