Dilekkcan Herkese merhabaa, Airwrap kullanıcıları memnun musunuz?Fiyatına değer mi?Almak istiyorum ama malum fiyatı yüksek kullanıcı yorumlarını merak ettim, danışmak istedim.
B_Senbulut Dilekkcan bende henüz yeni aldım bukleler kolay oluyor ve benim saçımda uzun süre kaldılar kolay sönmediler. Sürekli saçlarımı dalgalı yaptığım için aşırı işimi gördü fakat düz saç yapmak için 2 ayrı başlığı var onları pek başarılı bulmadım belkide ben beceremedim bilemiyorum:) Saçlara zarar vermediği için uzun vadede iyi bir ürün benim düşüncem. Düzleştirici kullandığımda vicdan azabı çekiyordum
alya00 Dilekkcan süpürgen yoksa bence süpürge al efsane bişiiiiii benimde aklım airwapte ama hakkımı süpürgeden yana kullandım🙊🥹
adenimm_ Dilekkcan bende set olarak var 2 yıldır kullanıyorum hem saçları yakmıyor zarar vermiyor ve pratik kurutuyorum maşa yapıyorum düz yapıyorum 🥰👍
Cnyld Dilekkcan Dilekkcan merhaba canım, bence gereksiz vereceğin para muadili bir sürü ürün var cünkü, dalgaları kalıcı olmuyor maalesef bende pek memnun değilim ben
Dilekkcan B_Senbulut Ya benim zaten saçım düz bukle için istiyorum bende.Biçok kişi dalgalar hemen düşüyor diyor o korkuyor beni
HeycanliMommy Merhaba yeni aldım ben de. Düzleştirci kısmından cok memnunum. Dalgalar maalesef sönüyor. Eğer sacının net bi şekli varsa örneğün tam kıvırcık veya tam düz alma. Ama yarı düz yarı kıvırcıksa alabilirsin. Dyson süpürgem var o süpürgelerin şahı bence ama airwrap için sac malzemelerinin şahı diyemem. Saca zarar vermiyor ve parlatıyor bu gercek.
Dilekkcan HeycanliMommy Saçım zaten düz ve şekil almıyor asla maşa v.s hemeb düşüyor sprey sıkmazsam sprey sıkmayıda ben sevmiyorum doğal dalgalar olsun istiyorum ama işte dysondaki hemen düşüyor yorumları üzdü🤣
B_Senbulut Dilekkcan saçlar biraz ıslakken duş sonrasında yapıyorum. Oldukça kalıcı oluyor üzerine uyusam bile bir dalgası oluyor. Ama belkide saç şekliyle alakalıdır. Benim saçlarımda düz bu arada.
HeycanliMommy Dilekkcan yani 14 gün iade süresi var alıp deneyip yollayabilirsiniz içinizde kalmasın. Ama eve gelince geri göndermek insanın içinden gelmiyor😂
Dilekkcan HeycanliMommy Doaptan almayı düşünüyorum iade şansım yok ama en kötü işime yaramazsa bende satarım
Dilekkcan adenimm_ Zaten saça zarar vermemesinden dolayı almak istiyorum bende saçım çok seyrek ince telli zaten ısıya hiç dayanıklı değil hemen çatallaşıyor ısıda en iyisi alıp denemek🥰
adenimm_ Dilekkcan evet bende her gün kendim yaptığım için aldım normal maşa ve düzleştiriciyle çok yanıyordu saçım bende kuaföre gitmiyorum elim yatkın her gün kendim yapıyorum ihtiyaç diye düşünüp aldım ama iyi ki de almışım🥰