323832 Gns-gur aspirini 29.hafta da bıraktım igneye devam ediyorum doğumdan 1 gün önceye kadar kullanacağım
Fatimetncr Yengem kullanıyordu Gebe kaldığı andan ta doğumdan sonra 40 çıkana kadar kullanmasını istedi doktor
Meleksynargn Bende oksapar ,progestan ,D3K2 damla , magsi , gynoferon, folactive, decavit kullanıyorum. Doğumdan 5 ay sonrada kullanacam bu oksapar iğneyi
___ozlm___ Haftada aspirin kesiliyor. İğneyi akşam vurmuştum ertesi sabah suyum geldi öğlene doğru normal doğum yaptım iğneyi ne zaman vurulduğu bilgisini mutlaka doktora söylemeniz gerekiyor. Doğumda bir sorun olmadı şükür kanama durmaması falan gibi. Doğumdan sonrada 40 gün boyunca iğne kullanmaya devam ettim
___ozlm___ Gns-gur aspirin 34. Haftadan itibaren içmedim. 38+4 de doğum yaptım. Şükür hiç bir problem olmadı
Patito__ Arkadaslar bu igneyi devlet hastanesi kadin dogum yazabiliyor mu ve rapor verebliormu yarin kadin doguma randevu aldimda ona gore gideceğim pihtilasmam var
___ozlm___ Patito__ kadın doğum uzmanı raporu çıkarttı ve yazdı. Ancak sgk kesintisi olmaması için eczaneyle görüşün bazı hastalık kodlarını raporun içermesi gerekiyor. Ben ilk başta devlette doktora başvurdum ikinci gebelik için raporumu yenilemesini istedim. Doktor ben yazamam deyince üniversite hastanesine başvurdum hiç sorun çıkarmadı oradaki doktor
Meleksynargn Patito__ yazıyor canım raporlu bnmkisi 3 paket 30 tane yani 8 tl ye aliom normalde raporlu olmasaydı 4 bin e geliodu
Patito__ ___ozlm___ cvbiniz icin tesekkur ederm tamam yarin drumla bir goruseyim bakalm yazrmi napar ona gore bir yol alacagim 🙏
Ozge111 Gns-gur yatkınlık varmış tedbir amaçlı başladı doktor diğer gebelikleirm hep 7 hafta olmadan kaybettim şuan 9 olduk çok şükür 🤲