Her__sey Merinizzz MasAllah ablacim hayir tamda haftasina uyqun bebeyin.Bende 1 hafta 3 gun onden gidiyor ablacim,insAllah hepimiz saglicakla qucaklayalim bebeklerimizi
Aegean Elam35 ikinci gebelikte birinciye göre daha mı erken sezaryen günü veriliyordu öyle bi şey hatırlıyorum ama
Mommy61 35+3 zorunlu sezaryen, tam tarih yok ama 16-20 mart arası bir gün olacak diye yuvarlama konuştuk, tabi bebek beklerse 😁
Dlkzz Tansu15 bende aynıyım canım. 2 gün hastanede yattım. nerdeyse erkenden geliyordu. İlaçlarla doğumumu durdurmaya çalışıyorlar. Nst de 120 lerde düzenli sancılarımda çıktı. Ciğer geliştirici oldum. İnşallah dayanır bebeklerimiz 38 leri 39 lari görürüz.
Tansu15 Dlkzz inşallah benim o kadar yüksek değildi sancım çünkü şüphelenip hemen gittim. İlaçlarla kesildi sancılarım ama ne kadar dayanırız bilmiyorum
Dlkzz Tansu15 keske bende şüphelenseydim canım rutin kontrolde çıktı doktor ebeler şaşırdı. Sancı hissetmiyorum makinede çıkmasa inşallah son haftalara kadar dayanırız.
Enfalll123 Yarın 36 haftalık oluyorum inşallah 2 ci gebelik ne zmn gelir bilmiyorum küçücuk sancılar bile yok
Melisasak145 nnisanannesiii 35 haftalık olucaz daha gün belli değil 2ci sezeryanim olacak günü versin diye dokrt gözle bekliyorum 🙄🙄