nnisanannesiii 34-35 haftalık anneler doğum tarihleriniz belli oldu mu sezaryen olacağı icin bizim haftaya belli olucak insallah🙏🏻🙏🏻💙
umena nnisanannesiii pazartesi kontrolüm var bilmiyorum henüz doğum şeklimi bende baya merak ediyorum 35+5
Tansu15 nnisanannesiii 34. Haftada hafif sancılarla erken doğum riskinden dolayu 2 gün hastanede yattım. Ama asla bir bedene sığamıyoruz sanırım karnım açılmıyor ya da bana öyle geliyor. Nasıl devam eder böyle hiç bilmiyorum 35 olduk bugün itibariyle.
Dlkzz Tansu15 bende aynıyım canım. 2 gün hastanede yattım. nerdeyse erkenden geliyordu. İlaçlarla doğumumu durdurmaya çalışıyorlar. Nst de 120 lerde düzenli sancılarımda çıktı. Ciğer geliştirici oldum. İnşallah dayanır bebeklerimiz 38 leri 39 lari görürüz.
melekkalp227 nnisanannesiii benım pazartesi belli olur galiba çünkü cuma günü sancım çıktı suan hap kullanıyorum pazartesi kontrol var
Yagmurcmn Bendede 2 gün önce rahim yumuşaması dedi kalp atışı istediği gibi olana kadar bırakmadı iğne vuruldum bugün gittim rahim normal bebekte nst çok iyi dedi hiçbişey anlamadım
Her__sey Merhabalar bende plasenta yaslanmasi teşhisi koyuldu onun icin 23 marta gun verdi doktor 37 haftanin tamaminda ,insAllah hepimiz bebegimizi saglikla saatle kucagimiza aliriz insAllah 18 gun kaldi cok cok heyecanliyim
Aegean nnisanannesiii 33+5 biziiim💃🏻 36.haftada sezaryen tarihi veriyor mu doktor benim de sezaryen olacak da ne zaman verir diye çatlıyorum meraktan🙊
Aegean Elam35 ikinci gebelikte birinciye göre daha mı erken sezaryen günü veriliyordu öyle bi şey hatırlıyorum ama
Her__sey Merinizzz MasAllah ablacim hayir tamda haftasina uyqun bebeyin.Bende 1 hafta 3 gun onden gidiyor ablacim,insAllah hepimiz saglicakla qucaklayalim bebeklerimizi
tazecikannee nnisanannesiii 34+3üz henüz gün vermedi ilk gebelik ama tansiyonum biraz çıkarsa erken alabilirler inşallah 36 37 haftayı görürüm