saitkereminannesi02 ebrutrn 20+5 haftalık rabbim güç versin sonrasında tutamam biliyorum ama o zamana da 6 aylık oluyoruz aç kalır mı bebek
ednurr55 24 haftalığa falan denk geliyorum ilk gebeliğim daha önce çok bayılma yaşadım kanım da düşük troit ilacı diğer bir sürü ilaçlar migren ataklarım falan tutamicam maalesef hamile olmadan önce tutuyordum tabiki o zaman da fikrim hamilelerin tutmamasıydı şimdi de doğru bulmuyorum hepimiz bir can taşıyoruz sonuçta tutanlara da saygım var tabiki
Efnansena ebrutrn 20 haftalık oldum bende salı günü kontrolüm var doktora sorular sorun olmasa belki tutarım ama.bende açlığa gelemiyorum bebis her saat aciktiriyor bakalim
Aysenur2003 Ben 17 haftalik hamileyim kızlar çok istiyorum tutmak ama tutamam hap içiyorum bide yemeden duramıyorum çok üzgünüm malesaf
Asilinannesi16 ebrutrn 35+5 haftalığım bu saatte uyanmamin 2 sebebi var bir tuvalet iki yemek yemek düşük tansiyonluyum zaten dünyam dönüyor aç kaldığımda niyetine girsem bile olmayacağını biliyorum o yüzden sonra tutucam
tazecikannee ebrutrn 34+3 üz sonlarına yaklaştım tutamayacağım bende şekerde var zorlanırım riske atmak istemiyorum
ipekmom_ Benimde doğumum zaten ramazana gelicek,bebeğin tam iyi geliştiği zamanlar birde suan bile acıktım kalktım bişiler yedim dayanabileceğimi sanmıyorum… sonradan tutucaz artık
cevriye35_ ebrutrn Ilk gebeliğmde son ayıma gelmişti 14 gün tuttum bebek hiç kilo almamış diye kızdı doktorum bıraktım 4 gün sonra dogum yapmistim şimdi daha başına denk geliyor 8 haftaligiz suan ama tutmayacagim bebekler icin zor oluyor fidyesini vermeyi dusunuyorum
tgcearici cevriye35_ fidyeyi ömür boyu hiç tutamayacak Bi hastalığı olanlar verir şeker kalp tansiyon gibi biz şimdi tutmazsak hamilelikten sonra tutabilecegimiz bir zaman tutmamız gerekir. Belki biliyorsunuzdur ama yine de hatırlatayım dedim :)
Songul_33 Ben tutmayı düşündüm ama annem tehlikeye atma çocuğu Allahın izniyle seneye tutarsın kızım dedi 32 + 4 haftalığız şuan.
Gebeysek1 ebrutrn normalde bile çok kötü oluyorum. Gebelikte riske atmayacağım oruç vakti 15 16 haftalık olacak çünkü.
Fik ebrutrn maşallah kuzum bende tutup tutmama arasındayım vicdan savaşı veriyorum resmen 🥺 tutmazsam içim rahat etmez tutsam nasıl olur bilemedim 13+5 haftalığım bebek etkilensin istemem kan değerlerim de düşük çıktı biraz 🙄
cevriye35_ tgcearici Ömrümüz yeter mi bilmediğimiz için ben vericem daha sonra tutmayı zaten düşünüyorum verip kurtulayım diye bir amacım yok ama teşekkür ederim 🥰🙏
tgcearici ebrutrn normalde oruca dayanıklıyımdır sahursuz tuttuğum zamanlar bile oldu ama bu ramazan 4 aylık hamile olmuş olcam öncelikle doktora sorcam deneyebilirsin derse bir hafta falan deneyip tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum eğer bebekte sıkıntı olmazsa tutmak istiyorum çünkü sonrasında da tutmak da çok zor olacak
mistocookie tutmam bence tutulmamalı da. bebiş için sağlıklı oldugunu düşünmüyorum, düzenli sıvı almamız gerekiyoe vs.. bebeğimizin sağlığı bize emanet, önce onu düşünmeliyiz.
birannis_ Hamilelikte oruç tutmak bana mantıklı gelmiyor gelişme çağında bir Bebek var karnımızda anne adaylarının bu durumda aç kalmaması az yiyip sık yemesi gereken bir dönem hamilelikte oruç tutmak çok yanlış bir durum