Melike1234- Tutmayı denicem insaAllah diğer iki gebeligimde 3 4 aylikti çok şükür tuttum doktorumun da onlayi ile ama bu 33 34 haftaliga tekamül ediyor biraz zorlanirim gibime geliyor hiç olmadı başta ortada kandilde sonda tutarım insaAllah durumuma bağlı
Eebb 17 haftam tutabılırmışım gıbı gelıyor. Yani tutucam ama baktım ki kötü oldum o zaman bozarım dinimiz ne dıyor önce sağlık ve bebeğe zarar vermeye de hakkımız yok
mucizem___ ebrutrn normalde regl olamdıkca bırakmazdım ama hic tutmayı bile denemek istemiyorum ac kalınca cok kötü oluyorum şeker tansiyon düşüyor direk korkuyorum birşey olur DİE
miarslan-1 ebrutrn tutmayacağım. Tutulmasını da sağlıklı bükmüyorum. Bu kişisel bir karar bunun için post açılmasını da doğru bulmuyorum
ebrutrn Baybyyytwo canım değerlerin düşükse hiç riske girmene gerek yok doğumdan sonra tutarsın inşallah
ebrutrn Simay13 bende üzülüyorum için buruk canım ama bebeğimizden önemli değil daha sonra tutarız inşallah
Kahyaasena ebrutrn doktorcuğum yasakladı bana ya tutamazsın dedi son aylarim da oldgm için sıkıntı olr dedi
Ledeyna21 ebrutrn lohusalığıma denk gelecek diye çok üzülüyorum ilk iki gebeliğimde tuttum çok şükür bi sorun yaşamadım üstelik ilk gebeliğimde Ramazan ayı yaza denk gelmişti ve açlık süresi bayağı uzundu tabiki her bünye aynı değil ama denenebilir yani hem hava şartları güzel bi döneme geliyor çok sarsacağını düşünmüyorum
Sosyolog İlk hamileliğimde 8 gün çok rahat tutmuştum havalar ısındı susuz kalır diye devamında yedim bu hamileliğimde yine deneyecem dayanırsam tutarım troit ilacımı sahurdan önce alıyordum bunda da öylr yaparım 1 saat önceye alarm kurup içiyorum.
MugeGuness Ramazanda 21 haftalık olacağım kısmetse. Tutmayacağım. Kendimi de bebeği de zorlamanın lüzumu yok bence Rabbim kolaylık vermiş daha sonrasında tutup telafi etmek nasip olur inşallah 🙏
FatmaAselinAnnesi_60 ebrutrn hayır tutmayacağım ve tutulmasını doğru bulmuyorum bir can taşıyoruz ve her ne olursa olsun 14. Saat aç sussuz kalınıyor. Sürekli su içmemiz gerekiyor kendi keyfimizden tutmamazlık yapmıyoruz sonra müsait olduğum 1. Oruc borcumu tutacağım lütfen annelerım tutarken birdaha düşünün tutarken