2366 Korkmayın kızlarrr 13 haftada serklaj atıldıı 33+6 olduk şükür ..
Süreç zor haklısınız ama sonu aydınlık inşallah …
İlk 3 ay tehlikeli diye zaten yattım doktorum kendini kısıtlama dediği halde sadece evde yemek yaptım toz aldım eşim çamaşır sepetini getirirdi asardım falan hiç ağır kaldırmadım ..
Dikiş atıldı annem geldi yanıma sağolsun wc ve yemek harici asla kalkmadım hatta çoğu zaman yattığım yerden yedim kilolu hamile kaldım çok korktum dahada kilo alırsam naparım diye oyuzden herşeyi kontrollü tükettim kısmadım kendimi ama hamileyim diyede koyvermedim şükür doktorum her gittiğimde tebrik eder bebeğin kilosu çok iyi sen almadın aferim der..
8 ayım bitmek üzere işte hala evdeyim hastane harici dışarı cıkmıyorum hatta 4. Katta oturuyodum asansör yok hastaneye giderken zor olmasın diye kayınvalideme geldim burası giriş kat 2 aydır burdayım yatmaya devam ..
Şükür benim bakanım var oyuzden ev işi derdim yok sizlere rabbim yardım etsin her ne olursa olsun canınızdan bebeğinizden önemli değil bırakın işi gücü yatın ..
Benim için 28 haftayı görmek mucizeydi Rabbime bin şükür 33 gördüm rabbime inanın sığının o en iyisini hayırlısını nasip eder bize pozitif düşünün sonu mucize ile sonuçlansın inşallah 🤲🤲