Rain81 Vldn kaç gösterirse göstersin sancı var demek cnm ama dereceleri var onun işte, 50-60 da doğum başlamamış oluyor mesela, 100 den sonrası doğum diye biliyorum ben, yine de daha doğrusunu bilen varsa yardımcı olsun..
semagzl Busranagme bel agrilari haricen sancilar basliyor bunlarda iyi deil die biliyorm cunku biliyorsunuz ki 8 aydada dogum gerceklese biliyor
crnmr Rain81 bende sizinle aynı durumdayım benimde 32. Haftamda nst de sancılarım çıktı bebek aşağıya inmişti serum iğne ilaç hap verdi risk var dedi ve şu aralar bebek hareket ettikce sancı giriyor gibi oluyo şuan 36+2 deyiz çarşamba günü gene gidicem doktora bakalım ne olucak her gitmemde tarih daha da erkene çekiliyor
Elislina crnmr nst ye girerken muayene ücreti hariç ücret mi ödeniyo yani kendi doktorunuz mu yapıyo nst yi merak ediyorum
Rain81 crnmr benimde Çarşamba günü kontrolüm 🤗 hayırlısı canım ikimiz içinde bakalım doktor bu sefer ne diyecek , Çarşamba günü burdan haberleşelim ben merak ederim
crnmr Elislina nst için ayrı ücret ödemiyorum genelde de ödenmiyor diye biliyorum muayne ücreti içinde oluyor doktorun yanına gitmeden önce hemşireler tansiyon kilo ölçüyor ondan sonra nst ye bağlıyorlar 15-20 dk sonra doktorun yanına gidiyosun benim gittiğim hastanede öyle
busraali Rain81 uzun süredir bende kasılma yaşıyorum ve nst de de çıkıyor bende yatarak geçiriyorum çoğu günümü ve ilaçta kullanıyorum. Siz kullanıyor musunuz kasılma durdurucu adalat felan. Kritik haftalar ne zaman geçmiş sayılıyor ve ilaç kullanıyorsanız ne zaman bırakacaksınız yardımcı olursanız sevinirim
Rain81 semagzl normal doğum şansım yok ki benim 🙄 hayırlısı canım vardır bunda da bir hayır napim, bebeğim sağ Salim gelsin de 🤗
Fgm Osse canım o yataktan kalkarken falan olan ağrı senin haftalarında normal kabul ediliyo rahim büyüdüğü için oluyo genelde o ağrı tabi başka bir sebebi yoksa bizim ağrılar doğum belirtisi olabilir die nst falan başlıyo artık
Hazelkuru semagzl aynı şey bende var bide bebeğim ters uyutmuyor geceleri sürekli sancı içindeyim adet sancısından fazla 😕