Tbayram Pamuk Bursalıyım Bursa’da yaşıyorum bana yapılmamış ama kokuyla ilgili hiç bir sorun yaşamadım bu güne kadar. Eşim de Bursalı annesi ona yapmış ama bu tuzlama işini. Sanırım aileden aileye göre de değişiyor.
Deletedmom_85 Pamuk forum kurallarını gözekmek şartıyla istediğiniz yorumu yapabilir, fikrinizi özgürce beyan edebilirsiniz kimsenin kimseyi kısıtlama, sabote etme hakkı yoktur 🦋
Deletedmom_85 Pamuk gereken uyarı yapılmıştır. Münakaşaya girmeyin lütfen varsa probleminiz bildiriniz.🌸
Biroglanannesiii Pamuk Her adeti uygulamak zorunda mısınız doğuda olan berdel adetlerini töre adetlerini de orada olsanız uygularsınız o zaman linçlemeyin diyorsunuz ama bu çağa dışılığı yorumlamadan kimse geçemez kusura bakmayın ama doğru değil kaç yaşına geldim sülalem de kimse de tuzlanmadı kimse de de kötü koku yok neyse umarım çocuğunuza bir şey olmaz
Pamuk Biroglanannesiii evet zorundayız nenem 18 torununa yaptı bizlerde çocuklarımıza hem ben sadece yöresinde yapılanlar varmi diye sordum size sormadım
DerininAnnesi35 Pamuk gelenekleri yaşatırken umarım seçici olmuyorsunuzdur. Ben de duydum İzmirde ama etrafımda uygulamayan çok kişi var, ben de dahil.
Ela344 Pamuk Muğlalıyım bizim burdada yapılır az tuzlu su ile ki eşimde Karadenizli aslında onlarda da varmış böyle bir şey genelde çoğu yerde var diye biliyorum ben
Biroglanannesiii Deletedmom_85 Uğraşıyorum kuzum girip çıkıyorum ama duramıyorum oğlan pek duran değil iş güç ev derken totomun üstüne az duruyorum 😂😂 Her şey yolunda mı?
Deletedmom_85 Biroglanannesiii hahah yerim onun tötünü😬 yoluna sokmaya çalışıyoruz diyelim bebeğim. Hamdolsun bu günlerimizede
Aylin355 Pamuk Bilim insanlarına kafa tutmak mı hahahah cahil cesareti de bi ayrı oluyor Allah akıl fikir versin size
Pamuk DerininAnnesi35 canim ben normalde batıl inançlara fala asla inanmam çok saçma bulurum yok saç kestirmek yok bilmem ne
handeserdes Pamuk bizde öyle bir adet yok. daha önce de belirtmiştim bir forumda. bebekken tuzlanan ama sürekli ter kokan bir tanıdığım var 🤷♀️