AyFa1608 Pamuk ayy vallahi ya hala diyorum beni niye unuttunuz diye. 2 gün duş almasam kokar terim. Ama ablam 1 hafta banyo yapmasın ve hep aynı kıyafeti giyse gram kokmuyor 😅 kızımda unutmamam lazım😂
rose_gold_26 Pamuk Bizde de yapılıyor bende bebeğime yaparım diye düşünüyorum. Bebeği yıkadıktan sonra en son bir tas suyun içine biraz tuz eritip onu döküyoruz koltuk arası bacak arası vesaire.
Pamuk AyFa1608 bende aynıyım kolay kolay kokmam kendim kokmadigim için başkalarında koku alınca çok değişik oluyorum 😀
Esoo06 Pamuk çalıştığım hastanede yeni doğan doktoru kendi yaşadığı olayı anlattı. Bebek zaten düzgün besleyememisler üzerine tuzlu suda yıkayınca. Vucudundaki tuz oranı artıp su oranı azalıyor bebekte uzun süre yoğun bakımda yatmış. Bildiğim biseyi paylaşmak isterim 😊
Sena00 Pamuk kızım iki yaşında kayınvalidem yaptı Allah nasip ederse ikinci bebeğim yolda onada yapacak kesin 🤭
Betul124 Pamuk yanlış anlama ama canım bizim burda da var tuzlama adeti biz de tuzladık ama keşke tuzlamasaydık diyorum çünkü bebeğim deki sıvı yı çekmiş ölüyordu resmen 4 gün hastane de yattı sıvı takviyesi yapıldı şuan Allah’a şükür iyi ama 2. Bebeğime hamileyim bu sefer kesinlikle tuzlamam tabi bu benim düşüncem ☺️
Pamuk @Deletedmom_85 canim bu platformda insanlar birbirleriyle Bi konuda güzelce sohbet edemeyecek mi yasak mi? Beni konulardan iyi kötü biliyorsun hep güzel konuşurum yukarıda bana kaç kez cahil demiş..Artık biyere bisey yazmaya çekinir olduk akşam akşam tüm moralim gitti ..
Deletedmom_85 Pamuk forum kurallarını gözekmek şartıyla istediğiniz yorumu yapabilir, fikrinizi özgürce beyan edebilirsiniz kimsenin kimseyi kısıtlama, sabote etme hakkı yoktur 🦋