AhuMtl Aryast evet yani erken değil aslında ama normal zamanı beklenmedik 37 de yaptık. Şuan normal aslında tansiyonun çokta riskli değil ama sen devamlı takip et ne olur ne olmaz ben 18/12 lerde başladı 12/9 Ken normal dendi yani. Eğer böyle devam ederse 38 e bekleyenler seni bence. Ben 37 de doğum yaptım hiç bı sıkıntı yaşamadım çok şükür hem kendim hem bebeğim masallahh ne kuvez gördük ne yoğun bakım ne sarılık dogurunca hemen ayaklandim akşamına ve hemen de emzirdim odaya gelir gelmez sütun gelse de gelmese de emzir yani zaten o emdikçe geliyor
Aryast AhuMtl doktorum benim de pek 38′i bekleme taraftarı değil 37′de olacak gibiyim. Darısı başıma canım, biz de sağ salim atlatırız bu süreci inşallah 🙏🤗
Aryast Kızlar aranızda monurol şase kullanan oldu mu idrar yolları enfeksiyonu için? Doktorum yazdı fakat içerisinde diyabeti olanların kullanması önerilmiyor. Tereddüt ettim o sebeple
cennetinsusu Aryast Ben kullandım canım 2 kere kullandım ama monurol vermedi eczane yan ürünü verdi hepsi diyabete uygun değil şekeri de ölçmedim içtikten sonra doktor bile bile yazmazdı diye düşündüm içtim. İdrar yolu enfeksiyonu sıkıntı çünkü. Şekerinin düşük olduğu zaman iç bence zaten gece uyumadan önce içeceksin sabaha kadar ne kadar süre tuvalete gitmezsen o kadar iyimiş.
Aryast Civciv17 hayır maalesef son günlerde tansiyonum da yükselmeye başladı o sebeple. Normalde 38. Hafta için gün vermişti fakat böyle giderse haftaya alma ihtimalimiz olacak. Bir de bizim yaramazın boynunda çift kordon vardı son gidişimizde, o da bi etken 🥲riske atmamak adına haftaya planlayabiliriz dedi.
Aryast cennetinsusu şekerim bu sıra yükselmeye zaten çok müsait olduğu için korktum ya içmeye 🙁 son haftalar iyice her şeyden korkar oldum
cennetinsusu Birde ben 2 kere içtim 2 sindede uyandığımda çamaşırım ıslanmıştı. Çok sıkışık kalktım artık ondan mı bilmiyorum. Öyle bir durum olursa korkma diye belirteyim dedim.
cennetinsusu Aryast Enfeksiyon çok mu çıktı? Canım 1 kerelik içeceksin zaten enfeksiyon bebek için tehlikeli yani içmen daha iyi olur.
Aryast cennetinsusu hayır çok yüksek değildi biraz vardı. İçerim de benim sabaha kadar idrara çıkmadan durmama imkan yok zaten. Bir saat sonra uyanırım muhtemelen lavabo ihtiyacı için. İlaç işe yarar mı o yüzden, yoksa şekerimi tansiyonumu yükseltttiğimle mi kalırım bilemedim 🥲
cennetinsusu Aryast En az 3-4 saat idrarın içeride kalması gerektiğini okudum. Yani o kadar çabuk çıkarsan idrara dediğin gibi yükselttiğinle kalabilirsin 😒 Yüksek değilse bir daha ki kontrolde doktoruna danış tekrardan istersen.
Aryast MerveSoner45 yediklerinize dikkat ederseniz diyetle kontrol altına alabilirsiniz, sıkmayın canınızı :)
Aysnr-mhmmt Şeker yüklemesinde açlık:95 1 saat 126 2 saat 156 çıktı dört gündür diyet yapıyorum sadece birinci saat 119 109 çıkıyor diğerleri düşük az mı yiyorum
cennetinsusu Aysnr-mhmmt Diyetinize uymazsanız çıkar. Normal değerleriniz, az yiyorum diye düşünmeyin, diyete uymanız yeterli. Sınırın içinde kalması güzel birşey. Üst üste aynı yemeği, aynı kahvaltıyı da yeseniz hep farklı sonuç çıkabiliyor.