Ahhshdbsb Bende bugün iftarda bi tabak patlıcan musakka bol salata ve bol cacık yedim hatta yanında birazda pide yedim yüksek çıkar sanıyordum 122 çıktı
Aryast Ahhshdbsb maşallah 🙏 uzunca bir süre diyetteyseniz belki de bünyeniz artık normale dönmüştür. Minicik zamanınız kalmış. Darısı bizlere 🥲🥲
mercan88 Ahhshdbsb benim önceki gebeliğin de de öyle olmuştu son zamanlarda normal e dönmüştü şekerim çok yüksek çıkmıyordu yani
Elftksv Aryast benim de mesela ilk şekerim çıktığı zamanlar uykum geliyor ağzım kuruyordu yemeklerden sonra şimdi hiç öyle olmuyor
Ahhshdbsb Aryast 28 den beri diyetteyim ve çok dikkat ettim şu son haftalarda biraz kaçamak yaptım sadece
minnakkurabiyelerim mom1baby evet cok yükseliyorsa birden ateş basıyor gibi oluyor ya da uyku bastırıyor bir anda
Maya2022 Kızlar konuyla alakasız ama oğluma ZEYD ismine karar verdik yanina başka isim daha düşünüyorum ama Asaf aras olmaz başka bir fikri olan var mı yardımcı olurmusunuz🤔🤔🤔
femme Aslipaker evet şimdi ölçüm yaptim.mesela 117 çıktı bu mutlulukla bütün evi temizledim herhalde 😀😀
Aryast Kızlar konudan bağımsız bugün kontrolüm vardı. 32. Haftaya giriş yaptım. Çalışamaz raporu aldım bugün. Nstye ilk kez girdim ve çok şiddetli sancılarım çıktı yatış verdi doktorum🤦 dualarınızı istiyorum 🙏
Maya2022 Aryast RABBİM yanında olsun insallah ALLAH’IM ŞİFANI VERSIN İNŞALLAH zamanında sağlıklı doğar İNŞALLAH 🤲🤲🤲
zahidinannesi Arkadaşlar açlık şekerini düşürmek için ne yapmak lazim. Levemire rağmen yüksek seyrediyor
Hulya1920 zahidinannesi Ben yatmadan hemen önce tarçınlı süt içiyorum şeker çıkınsa direk İnsülin vermişlerdi düşük dozda diyetime dikkat edince bıraktım insülini şimdi 95 geçmiyor açlıklarım çok şükür
AhuMtl zahidinannesi ayran veya yoğurt hatta ben yoğurdu hazırlıyorum gece uyandıkca yiyorum içerisine bir salatalık ve dere otu hem gece acligimi döndürüyor hemde sabaha kadar sekerimi duzenliyor. Ayrıca 10 da 8 doz yapıyorum . Sabaha düşük çıkıyor
Gokce35- Normalde tokluk sıkıntılı çıkıyordu şimdi tokluk daha normal açlıklar yüksek çıkıyor sizce sebebi ne olabilir çarşamba doktora gidicem dahiliyeye çok korkuyorum insülin verir diye
Gokce35- Korkmuyor musunuz bebegimi sağ salim alabilecek miyim kucağıma diye resmen pskilojim bozuldu benim çok tedirginim