mercan88 Maya2022 çok zor bu diye bende 5 haftaliktan beri diyetteyim yoruldum artık yiyememek zorlamaya başladı insülin geçmedik ama son zamanlarda biraz daha dikkat gerekiyo sanırım biraz daha yüksek çıkabiliyor Allah yardımcımız olsun canımız isteyip de yiyememek zor ben bide 2021 de doğum yapmış o hamileliği de insulin yaparak geçirmiş biri olarak üst üste çok yoruldum zorlandım artık gitmiyo
Aryast mercan88 Allah kolaylık versin ve sabrımızı artırsın 🙏🙏 sağ salim alabilelim kucaklarımıza bebeklerimizi🌸😌
Maya2022 mercan88 bir sorun yaşadın mı peki çocukta benim 2 hamileligimde son ayda çıktı ama etkilemedi sizde bir sorun olmusmuydu ben artık pek takmiyorum ayın 4 ünde randevumuz var bakalim inşallah birsey yoktur
mercan88 mom1baby kişiden kişiye değişiyor sanırım ben 160 i geçince Bike çarpıntıdan nefes darlığından ateş basıyor fln çok zor geçiriyorum o yüzden mecbur dikkat etmek zorundayım
alparslansmother Her zmaan nasil kontrol edilir nasil bakilir bilmiyorum gecen hafta yaptirtim seker testini bir iki rakam yuksek cikti doktor diyet yap dikkat et dedi o kadar
Aryast alparslansmother bir şeker ölçüm cihazı edinip evde açlık tokluk şekerlerini kontrol edebilirsiniz
Aryast Akşam yemeğinde 6 tane kuru biber dolması(bulgurlu) Bir kase domates çorbası Bir kase yoğurt Bir tabak salata Tokluk: 119✓ Çok yemek şekeri yükseltmiyor dengesiz yemek yükseltiyor kızlar. Oturup bir tabak sadece bulgur pilavı yiyince mesela daha yüksek çıkıyorken her şeyden dengeli yiyince daha kontrollü ilerliyor. Yoğurdu ve salatayı dahil edin mümkün mertebe menülerinize 😅🙋
mercan88 Maya2022 Maya2022 çok sukur sağlıklı oldu 18 aylık şuan hamileligim de 29 4 şuan şimdilik Bi sorun yok bu bebeğimle de
Gunesdrn Aryast ben gebelikten önce de diyabet hastasıydım. Seker konusunda tecrubelıyım. Aynı zamanda gıda muhendısıyım. Her insanın seker direnci cok farklı. Ben sunu yedım yukselttı sende de aynı sekılde yukseltır diye bır cumle cok yanlıs olur. Gebelıkte insülin ihtiyacınız cok fazla degısıyor. İlk ay ıle 4. Ay veya 9.ay cok farklı oluyor. Sureklı takıp etmek cok önemli diyabette
Aryast Gunesdrn evet deneyimlerimizi paylaşıyoruz sadece ,dediğiniz gibi şeker çok farklı bir olay herkesteki etkisi bambaşka. Burada arkadaşların yazdıklarından öğrendiğim çok şey oldu mesela.
zahidinannesi 1.saat 119 çikan tokluk sonrasinda uyudum, hic bir sey yemedim 3.saat tekrar ölçüm yaptim 117 çikti. Sebebi ne olabilir. Ben elim ayağim boşaldi, düşmüştür diye ölçmüştüm 😑
Elftksv zahidinannesi açlık şeker direncin fazlaysa aç kaldıkça vücut insülin üretir her saat başı ağzına çok hafif bişeyler atmalısın
Aynenkanka zahidinannesi açlıktandır canım uzun süre aç kalma fındık ceviz badem ye hep yanında olsun