AhuMtl Aryast Aryast @bsranur123 @Aynenkanka @Elftksv @Maya2022 @momlife_7 @ysmnprltn Bnde sabah 3 siyah 2 ysl zeytin kbrit ktusu kadar peynir 4 çeri domates 1 tam salatalık 3 ceviz yedim. Aç 89 tok 130 çıktı ama hiç hareket etmedim yedim direk yattım. Ondan yüksek çıktı sanırım. Oglende bir kase yeşil mercimek 1 kase nohut ve 1 kase yoğurt yedim Aç 77 yok 160 çıktı 15 dk yürüyüş yapmıştım bı de ölçümde sonra 15 dk daha yürüdüm 124 çıktı bu sefer. 2 gündür yediklerimden dolayı yüksek çıkıyor sanırım.
Aryast AhuMtl sabah sınırın altında çıkmış, boşverin 140′ı geçmedikçe takılmayın hiç:) ben artık öyle yapıyorum. Öğlen de açlığın düşük çıktığı için mi çok yükselmiş acaba? Benim açlıklar düştüğünde daha fazla yükseldiğini gözlemliyorum da.
Maya2022 AhuMtl birsey olmaz canım takma kafana ben qrtik takmiyorum kafama her yedigkten sonra biraz hareket bol su içiyorum hep düşük cikiyo ve doktorum bana dediki ne kadar kafana takarsan kendini sartlandirirsin o kadar çok yeme istegi geliyor insanda rahat takıl yemen gerekeni biliyorsun kafana takma şunu yedim şekerim cikcak diye bol su yoğurt hareket
Maya2022 AhuMtl valla sabahlari sadece 2 haslanmis yumurta birde süzme peynir yiyorum başka birsey yiyemiyorum o yuzden önerim yok canım sadece hafta sonu bozuyorum oda borege dayanamiyorum
AhuMtl momlife_7 doğurur doğurmaz kizartmaya bogacagim kendimi birde ev ekmeğine 😂 o kadar özledim kii araliktan beri diyet yapıyorum ben hamile kaldığımdan daha zayıf doguracagim yav diyetisyen zayiflatamadi bebişim zayıflatıyor 😂
EAyse-09 Aryast benim de gebelik şekeri çıktı diyet yapıyorum peynir süt ayran günder dört kere yiyip içiyorum tavsiye ederim hem kalsiyum hem de şekeri düşürüyor aşırı şeker oranı meyveler yemiyorum hamurişi basit şekerler yok bir aydır şeker olan hiç bir şey yemedim hamur işi yemiyorum diyet ekmeği yiyorum su 2.5-3 tl içiyorum düştü benim iki kere açlık tokluk verdim düzeldi ama diyet hala devam ediyor inşallah düzelir 🤰🏻☺️
Aryast EAyse-09 evet süt ve süt ürünleri gerçekten iyi geliyor özellikle yoğurt ve ayran 👌benim de dikkat ettiğim şeyler sizinkilere benzer. Arada kaçamak yapıyor olsam da
EAyse-09 Aryast patates pirinç ve bunlarda çok şeker oranı hiç yemedim bir aydır yemekleri çok yağlı değil de ızgara haşlama türü şeyler var benim diyet listesinde bu şekilde
AhuMtl Aryast dahiliye doktorumla görüştüm az önce haftan ilerledikçe de yüksek çıkacak zaten diyip insülin dozlarimi artırdı normalde de yarın ölçüm günüm zaten ama ben kadın doğum doktorum istiyor diye hergun olcuyordum. Dahiliye doktorum ölçme hergun dedi strese girmeye gerek yok benim dediğim günlerde ölç dedi
Aryast Bir tabak kısır yedim az önce, 20 dakika yürüdüm. Bugün ölçmeyeceğim, tatil ilan ettim. 😅 İnşallah yükselmemiştir 🥲
Hillary Aryast bir kase kısır yanında marul yeşillik ve ayran ile yersen hiçbirşey olmaz bende diyetisyenimde izin aldım yedimmm
AhuMtl momlife_7 30+5 de gittigimde 1870 grm di 34 de randevum bakalım cuma günü bende bunu merak ediyorum
Aynenkanka Zehradgdrn yaaa evet insan bir süre sonra hiç bir şey yemek istemiyor gerçekten ne yesek yükselicekmiş gibi geliyor ☹️ acaba böyle stres yaptığımız için de yükseliyor olabilir mi ya
Aryast Zehradgdrn simit çok yükseltiyor ama zaten poğaça da öyle 🥺 korkudan bi lokma süremiyorum ağzıma
Ppzgz Zehradgdrn bende diyetteyim 32ye girdim şimdiye kadar toparlamıştım biraz dün iki tane simit yedim kahvaltıda nerden yedim lanet olsun 223e çıktı şekerim öğlen 47ye düştü elim ayağım titredi çok kötü oldum bugun hala toparlayamadım yüksek çıkıyor sürekli
Aryast AhuMtl evet haftalarımız ilerledikçe de dengeler şaşıyor maalesef. Neyse az daha direnmeye devam 😅😅
Elftksv AhuMtl canlarım ben hemşireyim bu şeker eğer farkındaysanız sizi korkutmasın mesela haftanın 4 günü normal çoktı bir gün yüksek çıktı korkmayın yüksek görünce sadece yoğurta salatalık doğrayın yiyin çok güzel düşürüyor stres çok etkiliyor kontrolünüzde olan bişeyden korkmayın ben sabah açlık tokluk birde gece yatmadan bakıyorum şimdi insüline yeni başladığım için sık ölçüyorum sonra haftada 2 ölçsem yeter ve gebe insanlarda 1. Saat tokluk sınırı 140 dır 150 olursa dertlenmeyin ölçüm hatası bile olabilir siz stres oldukça bebekde stres oluyor
momlife_7 AhuMtl valla canım benim bebiş 27 haftalıkken 915 gramdı bir kilo ya yaklaşmış dedi doktorum benim de bu ayın 15inde randevum var bakalım ne diyecek doktor bebişimin kilosuna
Maya2022 Aynenkanka hicbir fikrim yok canım benim hatta nette şeker düşüren meyvalar yaz bak çilek cikiyo
Aynenkanka Maya2022 ayy öyleyse sevindim yaa diyetisyenime tekrar sorayım teşekkür ederim bilgi için canım🙏🙏
AhuMtl Maya2022 aynen öyle ya yoğurt yönünden şanslıyım kaynanam sağolsun her cumartesi kavanoz kavanoz yapıp veriyor Allah razı olsun ☺️