Aryast cennetinsusu evet hareket etmek çok etki ediyor. Hareket ettiğim günler benim de düşük çıkıyor. Üşenmediğim zamanlarda evin içerisinde de olsa 15 dakika yürümeye çalışıyorum 😅 ama açlıklarım hâlâ sınırda devam ediyor çok düşmüyor niyeyse
cennetinsusu Aryast Benim açlıkta sıkıntı yok şükür. Toklukta düşük çıkınca dedim şekerim yok mu benim yoksa 😅Hareket ettiğim için o zaman düşük çıkıyor. Mesela bugün doktorun diyet listesinin yanına tost yaptım buğday ekmeğinden yedim. 96 çıktı tokluk yani şaşırdım. Dünde kayınvalidem kete yapmış. Bende yemekte sadece çorba içip yanında kete yedim birde yoğurt. Tokluk 105 çıktı. 🤷🏻♀️
Aynenkanka cennetinsusu ya bazen oluyor öyle. Ayıptır söylemesi ben de geçen gün patates kızartması ile 1 dilim yaş pasta yedim yetmedi üstüne başka bi tatlı yedim şekerim 120 çıktı hareket etmediğim halde vücut garip bir şey😵💫
Aryast cennetinsusu ay çok iyi maşallah 😅 ben diyeti bozunca yükseliyor ya hemen, sizin belki çok yüksek değildir şekeriniz ondan kaynaklı da olabilir.
cennetinsusu Aynenkanka Aaa çok şaşırtıcı gerçekten yaa enteresan hep diyete uyuyorum uymadığım zaman böyle çıkınca şaşırdım. 🫢
PSerenity Sanırım ben de katılıcam sizlere şu an 100lük yükleme yaptık her saat kan veriyorum 50lik 182 çıkmıştı açlığım hep normal çıkıyo ama
Ozlem77 PSerenity 50 lik şeker yüklemesi yaptığınızda mı 182 çıkmıştı Bu normal mi kabul ediliyor bu sayı
cennetinsusu Aryast Evet çok yüksek değildi. Dedi ki sınırda ama önemsenmeyecek birşey değil dedi. 50gr yaptırdım. Tekrardan 75 yaptırdım. 157 çıkmıştı ilk yükleme. İkincisi tokluklar biri 158 diğeri 159 çıktı. Sonrada diyetisyene yönlendirdi.
Aryast cennetinsusu evet sizin sonuçlar çok korkunç değil o yüzden muhtemelen bozduğunuzda da çok yükselmiyor. Benim şeker yükleme testinde 200′ü geçmişti 🫢
Aryast Kızlar bir kase mercimek çorbası, bir bardak ayran, beş-altı dilim çiğ köfte(hazır) tokluk:132 Çiğ köfte benim şekerimi yükseltiyor, üzücü. 🥲
Aryast Maya2022 normal öğünlerime göre az olunca 132 biraz fazla geldi ama sınırın altında neyse ki, haklısınız 🙂
Maya2022 Bende eti karam yedim 1 saat sonra 104 sanırım Karam benim sekerimi yükseltmiyor ne zaman yesem normal cikiyo
echeveria @femme bu konu başlığının sana büyük faydası olacağını düşünüyorum. Çok geçmiş olsun canını sıkma yalnız değilsin. Ben de kendim için şüphe ediyorum