AhuMtl Aryast bence daha da düşüktür en azından bende öyle oluyo. Sizde kesin konuşamıyorum ama açlık süresi arttıkça şekerde artıyor bende 7.30 ölçüm yaparsam 70-80 arası çıkarken 8den sonra yaparsam 85-95 arası çıkıyor
Aryast AhuMtl öyle umut ediyorum ben de 😅😅 Kahvaltıda da sucuklu yumurta yedim bir yumurta ve birkaç sucuklu, iki dilim peynir, iki zeytin, birkaç dilim domates, biraz dereotu, bir dilim tam buğday ekmeği Tokluk: 103
AhuMtl minnakkurabiyelerim rapor yazdı benim doktorum ücretsiz aldık. Dahiliye doktorunuza sorabilirsiniz
AhuMtl Aryast yaa ne güzel ben az bişey karbonhidrat alayım hemen fırlıyor hiç bı şekilde karbonhidrat alamıyorum ne ekmek olursa olsun yiyemiyorum şekerli yediğimde bile o kadar artmıyor. Corbalarimda un bile kullanmıyorum su gibi oluyor 😂
Aryast AhuMtl Uno markasının şeker ilavesiz olanını denediniz mi acaba? Diğer markalar benim de şekerimi artırıyordu ama bunla güzel ilerliyoruz sanki şimdilik😅
Aryast Kızlar nestlenin şu tam tahıllı barının yarısını bir bardak süt ile yedim, tokluk 106 çıktı. Bilginiz olsun, tatlı krizi anları için 😅😅
momlife_7 Aryast bebiş için zararlı olmaz dimi kızlar bende 3 aylık şekerime bakıyor dahileye de ki doktor ne olur dua edinde düşük çıksın ya 😢 Allah korusun
rabiaudn Aryast ben diyetisyenime sormuştum meyveyle eşdeğer neredeyse dedi ama arada yiyebilirsn dedi sonucta tatkı varmış içinde 🤣 yarısını değil paketide yicektm neredeyse 2 haftadır ağzıma tatlı sürmemiştm🤣🤣
Aryast momlife_7 tadı da güzeldi ben bayağıdır tatlının tadını unuttuğum için bayıla bayıla yedim, iyi geldi bana 😅
Aryast momlife_7 yani içeriği diğer çikolatalara göre biraz daha temiz. Bugün ben de üç aylık değerime baktırdım sonuçlar çıkmadı daha. İnşallah sonuçlarımız güzel gelir. 🙏 Ama çok yüksek çıkmaz diye düşünüyorum. Gebelik öncesi şekerimiz yoktu ya neticede. Tabi nasıl oluyor bu işler çok bilmiyorum ama.
momlife_7 Aryast bende bilmiyorum endişeliyim acıkcası ama dıyet yapıyoruz sonuçta inşallah iyi çıkar ☺️
Maya2022 Kizlarrrrr biliyormusunuz galiba şeker beni terk etti insallah bir bardak sütlü neskafe dalgana yaptim birde eti karam yedim şekerim 123 çıkt şeker beni inşallah terk etti darısı hepimizin başına inşallah
Aryast Maya2022 ay maşallah, darısı bizlere olsun 🙏😊😊 siz yine de arada kontrollerinizi yapın hafta ilerledikçe şeker de artış eğiliminde oluyor
Maya2022 Aryast Amin insallah RABBİM HEPIMIZI KURTARSIN İNŞALLAH tabiki yapiyorum doktor kontrol etme dedi ama ben genede kontrol ediyorum arada sırada 🥰🥰🥰