Lavinya1811 Gamzer beta değeri kaç haftalıktır tahminen kuzum bilgin bar mı ? 760 kaç haftalık olabilir sence
Lavinya1811 Meridaily amiin çok teşekkür ederim kuzum🌸 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
Annesininportakali53 Lavinya1811 hayırlı olsun hamilesiniz. Betadan kaç haftalık olduğu anlasilmaz son adet tarihinizden kaç haftalık olduğunu hesaplayabilirsiniz🌸
Stella55 Beta değeri ile hafta belirlenebilir mi bilmiyorum ama yardımcı olacaksa fikir vermek adına yazmak istedim; Benim son adet tarihim 1 ocaktı, 2 şubatta gebeliğimi öğrendim tam 1 aylıkken yani, 936 ile öğrendim :)
Lavinya1811 Stella55 yazdığınız için çok teşekkür ederim 🙏🏻 çokk sevindimm sizin adınıza Rabbim ikinize de sağlık versinn inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız kuzum benim🌸❤️
Buketterenn Lavinya1811 hayırlı olsun bende bu değerle öğrenmiştim hamileliğimi 760 tı benimkiside tam ve ikiz gebelikmiş 🙈
Lavinya1811 Buketterenn maşallah 🥹🙏🏻🌸 çook sevindimm Rabbim inşaallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinn ❤️
Yagmurr8 Buketterenn adetim 5 gün gecikti kan verdim beta 4042 çıktı benimde ikiz midir 🤩🤩 sizin öğrenme değerlerine göre benimki çok yüksek sanki