Elifeski22 Anne adayı güzelleşirse erkek çirkinleşirse kız olurmuş bebek 😅 ben çirkinleşmeye başladım sivilce çıkıyor yüzümde ama daha cinsiyeti bilmiyoruz 😂 sizde de böyle durumlar var mı inanıyor musunuz?
ebrusngl Elifeski22 hamileliğimin başından bu yana yüzümde sivilce eksik olmadı hala daha çıkmaya devam ediyor ve cinsiyetimiz erkek yani bu tarz şeyler tam bir hurafe inanmayın 😂
haticey4 Elifeski22 bende tam tersi oldu kızıma hamileyken güzelleştim yüzüme parlaklık geldi saçlarım dolgunlaştı, şimdi oğluma hamileyim çok çirkinleştim gibi hissediyorum yüzümde kırmızı sivilce gibi şeyler çıktı 😏
Tuba00 Elifeski22 bende her iki kızımda çok güzelleştim ama bu hamileliğimde hep yüzümde sivilce çıkıyor cinsiyetleri belli değil bebeklerin henüz☺️
funnymummy Elifeski22 önceki gebeliğimde yüzüm kurudu lekeler oluştu geçti tabi kalıcı olmadı ama çirkinleştim erkekti şimdi sadece genel yorgunluk var yüzümde göz altlarım felan karardı beslenemediğim için belki de kızım olacak inşallah pek belli olmuyor hurafe gibi biraz bunlar
mickey Elifeski22 Aaa evet inanırım. Eltim o kadar çirkin ki kız doğurdu. Ama çirkinliği hala geçmedi ahahah😂😂😂😂🤣🤣
Mervvvever Elifeski22 doktorum 12 haftada kıza benziyor değişebilir dedi değişmezse kızım olucak ama gören herkes yüzüne güzellik gelmiş diiyo 😅
Mervvvever Elifeski22 gitmeden cikolata yemiştim bacak arasına falan bakti 20 marta tekrar gdiicem kesinlesmesi için sizde çikolata yiyip gidin 😅
Elifeski22 Mervvvever bende öyle yapayım bari 😂 inşAllah tahmin bari olur ya merak ediyorum cinsiyetini