Sibel34- gizemcivil canım gözün aydın hamilesin bende tüp bebek annesiyim 5. günde test yapmstim sizin gibi böyle çıkmsti smdi ikizlere hamileyim bende yeniyim daha 7+4 🙏🏻
gizemcivil Sibel34- maşallah çok güzelll bende güzel haberler almak istiyorum çok mutlu oluyorum sizlerden böyle duyunca bir an gerçekten ümitsizliğe kapıldım . İnşallah sizde hayırlısı ile kucağınıza alırsınız ☺️☺️🤣
gizemcivil Sibel34- rabbim herkese nasip etsin🤲🏻 Ben tüp bebeği Hisar Hospital da yaptırdım İstanbul Ümraniye de canım doktorum Meryem Kürekeken
1ciftyesilgoz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sizi de beni de 🥹🙏 maşallah bu ay çok hamile kalan oldu burda Allah arttırsın
gizemcivil 1ciftyesilgoz amin canım benim hayırlısı ile kucağımıza almak nasip olsun güzel dilekleriniz için teşekkür ederim🤲🏻🥰♥️
gizemcivil pinkioctober beta değerim 32.1 çıktı düşük değil mi gerçi 6. Gün iki embriyo koyuldu ama bilemedim bana düşük gibi geldi . Zamanla göreceğiz bakalım
myangelson Ftsyldrm evet biliyorum teşekkür ederim 😊🌸 belki öyle birseyse etkisi olabilir demek istedim bende🌸