Deletedmom_106 Zumzugukodummuzzingillatirim 🥹🥹 çok acı. . Hatay da Malatya’da uzun süre toparlanamayacak Gbi. Düzelse de eski yaşanmışlık olmayacak. Ben 3 4 ayda bi Malatya ya giderdim ailemin yanına artık gidemicem yer yok yurt yok. Tek tesellimiz sevdiklerimizin canı sağ. Sonsuz şükürler olsun
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_106 şükür gerçekten en azından canları sağ. Bir görseller var elimde sözde en sağlam bina ama ev 2+1den tek göz odaya düşmüş duvar yok.
FatmaAselinAnnesi_60 bendiyebiriii bugün yemek yapmak istemiyorum eşime şuram buram ağrıyor kalkamıyorum yerim den dedim hemen dışardan sipariş verelim dedi çok düşüncelidir. Bugün şanslıyım 😬🤣
Deletedmom_85 Hatta pişirmiştim artınca başka bi zaman buzluğa atmıştım çok pratik bu sefer uğraşmıcam da aşko sende at pratik oluyor şunun görüntüsüne bak skdı azdaaha sulnsın ağzın umoşumm mu külfet oldu şimdi aşk olsun 😁 Zumzugukodummuzzingillatirim
Deletedmom_106 Zumzugukodummuzzingillatirim dmi 🥹 yatacak yerleri yok bu evleri yapanların. Malatya’da dairesi 3 milyona satılan 3 yıllık bina tuz buz oldu. En lüks semtler yıkıldı .Bizim evler ayakta binamız 27 28 yıllık babam kendi yapmış ama girilebilir mi bilmiyoruz . . Psikolojisi bozuk herkesin.
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 umoş külfet değil aşko umoş varken yol yapmak zor flflflfl taze kalıyor mu öyle ya alıp alıp atarım buzluğa öyleyse
Deletedmom_85 Zumzugukodummuzzingillatirim valla herşeyi atıyorum yeni gibi oluyor bugün denicem bakalım olacak mı güzel ama zerre şüphem yok fırına atıcam güzel olur diye düşünüyorum haber ederm kdkd hahsjsjsjhd😁😁😬
Ezgikrkl bendiyebiriii Biz kayınvalide ile bir olduğumuz için hep o yapıyor 🤭 menümüz; Toyga çorbası Ev makarnası Kuru biber kızartması Pırasa yemeği Salata
Deletedmom_106 kahvesever__ ben 4 aydır İzmir deyim deliriyorum Malatya ya gitmek için. Gitsem kalacak yer yok yoksa çoktan gitmiştim deprem falan dinlemezdim ailemin yanında olmak isterdim