myangelson bendiyebiriii cennet çorbası ve beyaz lahana sarması yaptım ayriyetten canım pizza çekti pizza yapcam 😄 menünün uyumu 🤣🤣
Elifeski22 bendiyebiriii benim menü değişti eşime akşam gelecek mi diye sorayım dedim 😅 o da tavuklu pilav yer misin dedi hayır diyemedim tabi 😅
bendiyebiriii Deletedmom_85 ben de denemek istiyorum hep somonu ama ne zaman balıkçıya gitsek Çupra ya da hamsi alıp çıkıyoruz😅
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_85 ayyy canım çekti kııız hele Norveç somunu olacak ağzımın suyunu tutam dur
Deletedmom_85 bendiyebiriii Haha neden😬 leziz bir balık tavsiye ederim OMEGA 3 bakımından zengin olduğu için yağlı ve hemen doyuruyor denemeni tavsiye ederim 🫶🏻
bendiyebiriii Siracinannesi ama biri yıksa her gün yerim. Hele kavurup sarımsaklı yoğurtlamasını ya da böreğini😅
bendiyebiriii Deletedmom_85 eşim hep o tavuk eti gibi oluyor diyorlar boşver diyor😅 zaten favori balıklarımız çupra ve hamsi olunca bir türlü deneyemedik. Sebzeli mi yapıyorsunuz sade mi?
Alimenur bendiyebiriii vazgeçtik yemekten dışardan yiycez sanırsam bugün yemekten yırttım yarına yaparım onuda😂
Deletedmom_106 kahvesever__ sizin oraların da çikolatası efsane 😂 yurt dışından komşum Milka getirmişti verdi. Buradakinden daha iri daha güzel daha büyük fındıklıydı.. asla o tadı alamıyorum buradaki lerden
kahvesever__ Deletedmom_106 biz burda yaşadımız için buranın çikolataları bize ilginç farklı tat gelmiyor ya Türkiye nin herşeyini özledim bende
Armess_loya Deletedmom_106 domuz yağındandır🤭😂😂😂🤪🤪işin şakası bilemem de gerçekten yurt dışındaki çikilitalarrr efsane 🤭
Alimenur Deletedmom_106 geçen bende demiştim eşime yiyelim diye çok severim öğrenciyken çok yerdim canım çekti🤤
Deletedmom_106 Alimenur dmi ya kendimi bildim bileli favorim 🤤 aşırı lezzetli. Sende sipariş ver afiyet olsun 🥰
Alimenur Deletedmom_106 bayılıırm valla çok güzel ve aşırı doyurucu oluyo Bu gidişle akşam yiycez gibi gözüküyo fazlaca çekti canım🙊
Deletedmom_106 yagizegemom yemek konusunda hep öncü olmuşumdur 🤣 üniversite arkadaşlarım la Wp grubumuz var özellikle ramazan ayında SOĞUKBAKLAVA ne yapalım die sorarlar 😂😂aksi takdir de ben ne yemek yaptysam sonrasında öğrendikleri zaman canları çeker 😂