MerveSoner45 defneveannesii_ benim 24 martta gitmem gerekiyordu ona bana denk gelecek ayrıntılı için zaten başka doktor iyi bari çok durmayacak
defneveannesii_ MerveSoner45 Ben de bi kere farklı bi doktora görünücem sonra kendi doktorumuza giderim artık gelince 😇
MerveSoner45 defneveannesii_ hangi doktora gidersen memnun kalıp kalmadığını yazarmısın canım yine fikir olsun birbirimize
defneveannesii_ MerveSoner45 Canım selam☺️ Bugün ben Onur Türkmen’e gittim kontrole, gayet ilgili konuşkan bir doktor ben sormadan bile cevap veriyor muayenede. Ben beğendim fikir olsun😇 Mustafa hoca da haftaya geliyormuş doktora sordum🙏🏻🤗
Asdfgh_jkl Melisasak145 muayeneye gittiginizde eşinizi odaya alıyor mu ilk defa kendisine randevu aldim
defneveannesii_ MerveSoner45 İyiyim canım sağol sen nasılsın?🥰 Çok şükür iyiyiz büyüyoruz 25+1 olduk🌸 senin nasıl gidiyor?✌🏻☺️
MerveSoner45 defneveannesii_ aynen canım ama bende bittim şeker çıktı büyüdükçe zorluyor bi an önce geçsin diyorum ☺️
defneveannesii_ MerveSoner45 Aa geçmiş olsun canım 🙏🏻 benim çok şükür şeker temiz çıktı geçen haftalarda yaptırdık yüklemeyi. Bundan sonrası hızla geçer artık az kalmış ☺️
MerveSoner45 defneveannesii_ haftaya yine kontrol var 38 de alırız dedi 2. Gebelikte öyle alıyorlarmış bakalım hayırlısı
defneveannesii_ MerveSoner45 Eltim de 10 gün sonra 2.sezaryen oldu 38+2’de aldılar bebişi. Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıcakla al kucağına🥰
MerveSoner45 defneveannesii_ amin kuzum inşallah hep birlikte sağ sağlim alalım kızlarımızı alalım kucağımıza