Melisasak145 MerveSoner45 MerveSoner45 bende özgür Yılmaz’a gidiyorum çok memnunum çokta ilgili onuda tavsiye ederim
MerveSoner45 @defneveannesii_ bizim doktor gitmiş şimdi durum atmış gördün mü geçiçi olarak Reyhanlı devlet hastanesine gitmiş
defneveannesii_ MerveSoner45 Merhaba canım evet ya gördüm bir süre yokmuş🥺 Acaba hastalarına kim bakıcak ben gülhan yanına gitmeyi düşünüyorum bu süreçte, sen ne yapıcaksın?🙏🏻
MerveSoner45 defneveannesii_ ben Mutlu hanıma giderim herhalde canım ya çok tatlı dilli biri kendi istersen ona gidebilirsin sende
MerveSoner45 defneveannesii_ özel den devlete geçmiş sanırım yorumlara baktım nette baya memnun insan var bende mi ona gitsem 😀
defneveannesii_ MerveSoner45 Ben de yorumlara bakıyorum büyük ihtimal Gülhan hamıma gidicek gibiyim ama mutlu hanıma da bakayım bi canım teşekkür ederim 💃
MerveSoner45 defneveannesii_ rica ederim canım ben 17 martta ayrıntılıya gidecem senin ne zaman kontrol var
defneveannesii_ MerveSoner45 10 Martta gidicem ben de canım. Onur Türkmen varmış yorumlarına baktım güzel sanırım, duydun mu hiç? 😊
defneveannesii_ MerveSoner45 Yorum okudum facebookta kibar ilgili bi doktor demişler büyük ihtimal randevu bulursam ona alıcam☺️
MerveSoner45 Melisasak145 teşekkür ederim canım demekki çoğu doktor iyi orda ya kötü hiç duymadım artık doktorumuz gelene kadar rasgele alsak bile olacak demekki ☺️
Asdfgh_jkl Melisasak145 muayeneye gittiginizde eşinizi odaya alıyor mu ilk defa kendisine randevu aldim
Melisasak145 MerveSoner45 evet kötü doktor yok adamına göre muamele yapan doktor var canım sen nasıl davranırsan oda öyle davranır tabi hastane doktorları çok kibar çok iyiler sagolsunlar
Melisasak145 MerveSoner45 35 haftalık olucaz salı günü Allah nasip ederse her salı kontrole gidiyorum doktorum her hafta çağırıyor kontrole
MerveSoner45 Melisasak145 maaşallah senin doğum yaklaşmış Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza 18+3 olduk bizde 😌
Melisasak145 MerveSoner45 amin canım çok şükür yaklaştı zaman geçmek bilmiyor :) darısı başıniza inşallah Allah hepimizin evlatlarini sağ sağlim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 😚
defneveannesii_ MerveSoner45 Aa evet şimdi baktım canım daha çok varmış ya benim bu cuma gitmem gerekiyor 🙈 1-2 hafta başka bi doktora görünücez artık Mustafa hoca gelene kadar 🙏🏻
MerveSoner45 defneveannesii_ benim 24 martta gitmem gerekiyordu ona bana denk gelecek ayrıntılı için zaten başka doktor iyi bari çok durmayacak
MerveSoner45 defneveannesii_ hangi doktora gidersen memnun kalıp kalmadığını yazarmısın canım yine fikir olsun birbirimize