Yaprak- Patito__ ay çok sevindim adınıza rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok duygulandım
Patito__ Sibel_72 evet gidecegim riskli gebelik bolumune gitmek istedigimi soyleyecegim zten uc genimde heterozigot kan pihtilasmasi vrdi igne isticm
Patito__ Pinar0808 cok yoktu sdce bel agrisi belrtilerim yerlesme kanamam oldu tam adet gunumde ondan snra başladı kasik agrisi ve bel agrisi karin agrisi gogus hassasiyeti
Patito__ Hepinizden Allah razi olsun canlar. Rabbim nasip ederde insallah hepmz saglikla kavusuruz bekleyenlrinde tez vakitte insaallah gelir guzel haberleri . Herkese ck tsk ederm sevincime ortak oldunuz ❤️
Betbet98 Patito__ ilk yavrunz olacak dmi💖 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin bize de dua edin
birzehras Patito__ çok sevindim adına Rabbim inşallah sağlıkla kucağına alıp güzel güzel büyütmeyi nasib etsin 🤍
Kahyaasena Patito__ kapağı açık olan yayılmış test bozuk ama diegri hafif görünüyor belkide hamilesin hayirli olsun diyeyim ver bi kan testi bence cok küçük oldgu için silik çizgi olablr
Mucizeemm12 Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın hayırlısıyla inşallah çok duygulandım benim süpriz yumurtamda 11 ci senede geldi şuan 13 haftalığız ama hala rüya gibi 💜🥹
Patito__ Mucizeemm12 bnde ayni suan hala ruyadayim sanki bir hayalin bir yalanin icindeyim. Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin aminnn
Patito__ Betbet98 evet insaaallah ilk olacak. Rabbim olmayan herkrse tez vakitte nasip etsin hep dua ettm kendimle beraber herzmnds edecegim. Rabbim kiseyi evlatsiz birakmasn bu duguyu ck ii blirim.
Betbet98 Patito__ ayy Rabbim tamamına erdirsin o test sonucunu görünce ki mutluluk ne güzeldir kim bilir Rabbim bana ve herkese nasip etsin 😞
Hayat123456 Patito__ yaa postunuzu şimdi gördüm Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin şuan niye bilmiyorum ama sizin adınıza o kadar sevindim ki ister inanın ister inanmayın ama ağlıyorum rabbim dualarınızı duymuş ve çok eminim ki çok güzel bir anne olucaksınız mucizeni çok beklemişsiniz 🌸🌸🌸
Patito__ Hayat123456 Allah razi olsun cnm guzel kalbinizi seveyim sizin cok tesekkur ederim. Rabbime hamdolsun bnde şuan saskinim hala be bekliyorum bakalm ilerde belkide daha ck inancm hamilelik isine :)
Hayat123456 Patito__ rabbim hayırlı hamilelik geçirmeyi nasip etsin sağ salim yavrunu kucağına alman nasip olsun inşallahhh 🥰 ben 2 sene bekledim bebeğimi şimdi 7 aylık rabbim aratmadan bir daha nasip etti 13 haftalıkta hamileyim isteyen bekleyen herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucağı boş kalmasın 🌸🌸🌸🤲🏻🤲🏻
Dolphin16 Ayyy çok heyecanlı bi posttu 😀 sen sonucu alana kadar tek tek okudum 🥺🥺🥺 çok sevindim sizin adınıza ❤️ Allahım sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Darısı diğer bekleyen kızlarımızın başına inşallah 🤲🤲
Patito__ Dolphin16 amin cnm Rabbim nasip etti şükür Allahima sonsuz hamdolsun olmayanlara tez vakitte nasip olsun olanlarinda omru bahti guzel uzun omurlu saglikli olsun. Bnde okdr heycnlydmki anlatamam bgun ruya gbi bisydi bnm icin gercek disi gibi buyuk surprizdi ustelik esimin dogum gunuydu ona surpriz yaptm boyle bir gun yasadigim icin hala bn aslinda yoğummm :)))
Dolphin16 Patito__ Allahım gönlüne göre versin . Sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah 🤲