Badenbamqmq Patito__ sevin arkadaşım neden sevinmeyesin Rabbım onun dünyaya gelmesini yazdıysa gelir çok mutlu oldum senin adına bize sımsıkı tutunsunlar insallah
mommyinthefuture Patito__ Maşallah. ❤️Sağlıkla ilerler inşallah. Sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin Rabbim. 🤲🏻Darısı bize olsun inşallah. 🌹
esiaks Gözün aydın olsun canım. Senin adına çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🧿🌹🌹
MugeGuness Gözünüz aydın olsunn, sağ salim alın kucağınıza inşallah 🤲 Hamilelik hormonlarından herhalde bi duygulandım 😢
civcivin_annesi Patito__ yaa 😍😍çok mutlu oldum sizin adınıza 😍Allah sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin🤲
Tug_34 Patito__ öncelikle hayırlı olsun 😍 çok çok sevindim. Bana da umut oldum 😍 yumurtlama 21 şubattı, dün 10. Gün oluyor negatif çıktı. Regl 4 gün var. Senin 14. Günde bile böyle çıktıysa bende bir umut bekleyim 😍
Patito__ Amin arkadaslar biraz kendime geldim ck tsk ederm hepinize insallah hepmz saglikla kucaklarmiza alalm omur boyu saglik olsn hayrli olsnlar olmayanlra tez vakitte nasip olsun. Bugun burayi daha cok sevdim iyi insanlar iyi ki varlar 🥰
Zmb Patito__ Tebrik ederim hamilesiniz Allah sağlıcakla kucagınıza almak nasip etsin sevinciniz hepimizi tebessüm ettirdi eminim daim olsun 🥰🥰
Pinar0808 Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲 belirtin var mıydı ?
Patito__ Pinar0808 cok yoktu sdce bel agrisi belrtilerim yerlesme kanamam oldu tam adet gunumde ondan snra başladı kasik agrisi ve bel agrisi karin agrisi gogus hassasiyeti
Sibel_72 Patito__ kesinlikle kadın doğuma git 2 düşük varsa belki iğne ilaç tedavisine başlar saglıcakla kucağına alırsın ins
Patito__ Sibel_72 evet gidecegim riskli gebelik bolumune gitmek istedigimi soyleyecegim zten uc genimde heterozigot kan pihtilasmasi vrdi igne isticm
brcn_ynky14 Patito__ bende öyleydim canım hatta inanamadim iki sefer yaptım o heyecanla ertesi gün gittim hamile olduğumu öğrendim sende git canım Allah ın izniyle güzel haberler al inşallah ♥️🧿
sacmalamakizim Patito__ Yaaa 🥲 çok sevindim gerçekten inşallah sağlıkla ilerler, sağlıkla kucağına alırsın. ❤️