Moommyyy Mrs7_ireemm aaaa günü gününe hamileliğimiz aynı 😂 bende 19+4 🥹 benim 16 haftada kız dedi doktorum
Sevilay_1 Mrs7_ireemm Çorlu vatan hastanesi 1900 gibi bi fiyatı vardı perinatoloji uzmanın yapması daha kesin sonuç verir ve kesinlikleri yaptırılması gereken birşey
Mrs7_ireemm Moommyyy evet benim ki çok haraketli bir bebekmiş zaten elimi koyunca yada gün içinde kipirdadigini hissediyorum çok iyi huzur veriyor
Anonim_ Detaylı ultrasonu her doktora yaptırmayın.Perinatoloji uzmanının yapması gerekiyor.Çünkü ciddi bir sorun varsa doğumlar üniversite hastanelerinde yapılıyor.
civcivsuyum Ben daha yeni medikentte yaptırdım memnun kaldım radyoloji uzmanı yapıyor ama gayet güzel baktı
Mrs7_ireemm civcivsuyum nelere baktı kaç dakika sürdü ve belge veriyorlar mı doktorunuza göstermek için
civcivsuyum Mrs7_ireemm yarım saat sürdü benimki dosya halinde veriyolar raporunu yaklaşık 10 tane ultrason resmiyle beraber
gencanneecikk masall123 Canım merhaba post açtım ama dönüş olmadı sen sanırım o cevredesin ben yurtdışındayim oraya kırklareli Babaeski lüleburgaz civarı özelde doğum ücretleri nedir acaba güncel ücretler bir bilgin varsa yazabilir misin bana🙏❤️
masall123 gencanneecikk henüz ben doğum için b fiyat almadım ama ortalama 10.000 üzerindedir diye tahmin ediyorum 🤗 fiyat alınca sizede bilgi veririm
Nagehankerez Mrs7_ireemm yaptırdın mı detaylı merak ettim. Ben de luleburgazdayim ve hiçbirinden randevu alamadım edirneden bile. Zamanı da geçiyor acaba yaptırmasam ne olur diyorum