Banubebek1 Mrs7_ireemm biz kapaklıda oturuyoruz çerkezköyde irmet hastanesi oraya gidiyoruz detaylı yaptırıcaz bizde gün aldık 1500 TL dediler oralara bakın isterseniz.
Moommyyy Mrs7_ireemm doktorum perinatoloji uzmanı olmasını istedi daha detaylı bakıyorlarmış o yüzden ben ona gitmeyi tercih ettim , hatta anlatırken bende bakıyorum radyologda bakıyor ama daha detaylı perinatoloji bakar dedi
masall123 Mrs7_ireemm saçma mı bilemedimm 🤷ben gidip yaptırmamış olsaydım uzutulerle geçirecektim hamileliğimi iyikide gitmişim. Canı sağolsun diyorum sizin kararınızada saygı duyuyorum 🤗
Mrs7_ireemm masall123 ilk defa anne oluyorum belki de ondan saçma geliyordur bana her duygu ile yeni tanışıyoruz
Moommyyy Mrs7_ireemm perinatoloji işte doktorum da öyle söyledi , sen karar verene kadar zaman geçicek kız 😂
Mrs7_ireemm Moommyyy ya sorma öyle olucak vallahi 😅😅 bir an önce alayım da bende rahatliyim sizde bıktınız benden 😂😂
Moommyyy Mrs7_ireemm aaaa günü gününe hamileliğimiz aynı 😂 bende 19+4 🥹 benim 16 haftada kız dedi doktorum
Sevilay_1 Mrs7_ireemm Çorlu vatan hastanesi 1900 gibi bi fiyatı vardı perinatoloji uzmanın yapması daha kesin sonuç verir ve kesinlikleri yaptırılması gereken birşey
Mrs7_ireemm Moommyyy evet benim ki çok haraketli bir bebekmiş zaten elimi koyunca yada gün içinde kipirdadigini hissediyorum çok iyi huzur veriyor
Anonim_ Detaylı ultrasonu her doktora yaptırmayın.Perinatoloji uzmanının yapması gerekiyor.Çünkü ciddi bir sorun varsa doğumlar üniversite hastanelerinde yapılıyor.