busralivaa Aryamom- ecren ecrin farketmiyor. ecir kökünden geliyor Allahın hediyesi değil 'ücret' demek. mana acisindan pek onerilmeyen bi isim üzgünüm
busralivaa Kulani duada şeytan da geçer günah da geçer her turlu kotu sey de olabilir yani. zarf zamir edat gibi manasiz kelimeleri de koyuyolar. kuranda gecip gecmemesine bakmamaliyiz sonucta o isim kitabi degil. anlamı güzel olsun yeter 😊
Aryamom- busralivaa ben de çok araştırma yaptım söylediğiniz gibi bir kaç yorumda gördüm doğrusu kesin gibi ama vazgeçermiyim bilmiyorum kuranda 3 ayette geçiyor ve ücret olarak anlam yüklenmemiş.
Happinessoon busralivaa haklısınız aslında çok güzel ama eşim iki isime karşı kesinlikle tek isim istiyor 😕
Diilaraa Benimde eşim taktı isime kuranda geçen tek isim meryemmiş öğle diyo bende onunda benimde göndüm olsun diye ya meryem duâ yada meryem eslem düşünüyorum bakalim hyrlisi
Benimisteo Diilaraa esiniz hakli, kuranda tek gecen isim meryemdir. Hatta Bi surenin adi. Kelime olarak evet cok sey geciyo ama tek kiz ismi meryemdir. Hz Asiyeden de bahsedilir ama isim olarak gecmez.
Nur1907 3 ay 1 haftalık hamileyim kızım olursa AHSEN koymak istiyorum anlamı çook hüzel fakat yanına ikinci isim hala bulamadım yeğenimin adı berra duru onun adı koyulmasaydı ahsen duru cok guzel olurdu yada ahsen su