• 39 hafta oldum tık yok

Arkadaşlar benim gibi olan var mı 39 haftalık hamileyim . Hiç bir belirti yok . En son 38+2 de ntsde sancı çıkmaDi yarın yine gidicem alttan bakmadı da yani açılma var mı yok mu diye . Doguramadik gitti .
Kız bekliyorum birde hani 10 gün erken olur dediler .. son bakalım 7 gün

Emine_4680 ayy sorma cnm bende 39+4um ama tik yok.bendede sanci falan bsy cikmadi.doguramiycam heralde😂

Defnegeliyor
      Annem çarşamba günü geldi her gece yanıma 10 kere geliyor hahha ama ben çok rahat şekilde duruyorum yani gerçekten bişe yok

Emine_4680 bi kaç güne gelir annesi merak etme .benimde hiç bişey yoktu 39 gecesi sancım geldi 39+1 de dogdu kızım 🙏🏻🤗

Emine_4680 var gun gectikce artiyor ama gercek mi yalanci mi cok da anlayamiyorum senin nasil durumlar agri sanci

Nrnsmt Allah bağışlasın. nasıl oldu doğum belirtileriniz doğumunuz anlatır mısınız ya ben de 39+4teyim. Kendiliğinden olmazsa sezaryen yaparlar diye korkuyorum 😖

Emine_4680 bende 39+4 üm çok ara sıra hafif ağrılar dışında hiçbişeyim yok benimde kız ve oğlum erken gelmişti bu daha erken gelir dediler hala beklemedeyiz artık kendi gelmezse haftası dolunca suni sancıyla doğumu başlatıcaklr, direkt sezeryana almazlar bi problem yoksa yani korkma

Beyzateo bi anda sancı gelmeye başladı . Ben evde çektim sancılarımı hemen gitmedim hastaneye . Gidince 6 cm açılmam olmuştu 2 saate Doğum gerçekleşti . Sancıyı evde çekin ama hemen gitmeyin tavsiyem kızlar

NurayKarabulutGren benmde nst de sancim gorundu ama sadece kasiklarimda baski oluyor bebek cok asagda hareket ediyor nasil olcak bilmiyorum