Esoo06 NurEto ben hemen idrar yaptım pozitif geldi Dr a yazdım Kan ver ve proluton amp yaptır dedi 8. Günümdü. Hakkında hayırlısı olsun 😇
NurEto Aslaninannesi01 Allah’ım inşallah ya o kadar kötüyüm ki takip edecem ama inşallah gelmez daha şimdilik yok 🤲 sağlıkla büyüsün kuzu inşallah 🤲
Ayssloooo gizemcivil bendede dün fazla kasık ağrılarm vardı akşam reql oldum transfer olmusdum bende ınwallah senın ıyı haberlerını alırım🤲🏻❤️
Senagg NurEto dur bakalım canım Allahtan ümit kesilmez. Adet kanaması gibi değilse korkma. Doktoruna sorsaydın
Senagg NurEto korkulur tabi ki. Birsürü emek var 😓 Rabbim büyük 🤲🏼 belki bunlar güzel müjdenin habercisidir bilemeyiz. İnşirah oku bol bol 🤲🏼
Paramedik16 Mhtpflz ay valla hemen içtim içmemek tabi daha iyi ama ben zor dayanmıştım zaten onun hayaliyle geçirdim günlerimi 😃
NurEto Paramedik16 bennşuam bile içiyorum çünkü tedaviden önce günde 2 paket içerdim şimdi günde 2 felan inşallah pozitif alabilirsem hiç içmiycrmm ama suan bile o kanı gördüm ya içmemek için zor duruyorum
Paramedik16 NurEto bende transferden sonra içtim canım 3-4 adet günde kalp atışlarını duymaya gittik 6.haftada ikisininkinide duyduk o zaman bıraktım doğumdan sonra başladım bende
Paramedik16 NurEto yerleşme kanamasıda olabilir sıkmayın canınızı kaçıncı gününüz bugün kaçıncı gün embriyosu
Erva18 Senagg karnım adet olacak gibi şiddetli ağrıyor test yaptım bugün ama sanki 2. Çizginin yeri şeffaf belli