piiremsesinannesiii 68selda06 evet farketmiştim o dikkatimi çekmişti hepsi aynı ama neden haftası farklı diye öğrenmiş oldum onu da 🥰
myangelson piiremsesinannesiii evet 32. Haftadayim dersin direk günü gününe olunca 31+1 dersin mesela 😄
myangelson Sozde serklajliydim vücudumu enfeksiyon sarmış bebek de enfeksiyon kapmış strese girmiş doğum için zorladı serklaj sağlam olduğu için dikişler rahimimi yirtmaya başladı acil sezaryene alındım oğlum 2 gün yaşadı kaybettik enfeksiyondan
Sozde myangelson Allah sabır versin inşallah şuan hamileyseniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah amin🙏🏻 Hep birlikte
myangelson Sozde amin Allah razı olsun 🌸 yok canım hamile değilim temmuz ayında kaybettik çok yeni daha 1-2 sene bekleyin dedi doktor bekliyoruz. Uygulamayı silmedim burada takılıyorum öyle kafam dağılıyor 😊
Sozde myangelson Anladım Allah vaktinde hayırlısıyla nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah iyi yapıyorsunuz herşeyin başı stres olmaması lazım🙏🏻
Bir_prens_annesiiiii piiremsesinannesiii enabızdan nereden bakıyorsunuz ben de kendim için baktım ama göremedim
piiremsesinannesiii Bir_prens_annesiiiii Google asistan var alt tarafta oraya tıklayın sağ tarafında bebek şekli var orda