piiremsesinannesiii Kızlar şimdi gün olarak ikisi de aynı şeyi diyor ama hafta olarak farklı forumda 31 e girdiğim an e nabız da 32 haftaya girmiş oluyorum neden böyle acaba kafama takıldı 😁
myangelson piiremsesinannesiii sen şuan 32. Haftanın içindesin e nabız onu gösteriyor 31. Haftan bitti 31+1 yani 32. Haftana giriş yaptın
2prensesannesiiii piiremsesinannesiii e nabızda 31+1 olunca seni 32 den gün aldığın için 32 haftanda sayar ki şuan 32 haftandasın 31 bitti 32+1 olursanda 33 sayar 32 haftayı bitirmiş olursun 33 haftaya geçip gün alıyorsun artık🙏🏻
piiremsesinannesiii myangelson çok teşekkür ederim neden böyle diye bi kaç haftadır merak ediyordum bi sorayım dedim 😃❤️
myangelson piiremsesinannesiii rica ederim canım 🌸bende hiç anlamazdım da öğrenmiştim mesela bende 26+5 te doğum yaptım ama 27 haftalık diyorum çünkü öyle geçiyormuş doktor demişti bana da
piiremsesinannesiii myangelson anladım canım o zaman ben 32 haftalığım diycem bundan sonra ne kadar az söylersem o kadar mutlu oluyorum az kaldı doğuma diye 😂
piiremsesinannesiii Princessss akıllı asistan var biraz aşağı doğru inince oraya tıklayın sağ köşede bebek işareti olana da tıklayın görürsünüz
myangelson piiremsesinannesiii evet 32. Haftadayim dersin direk günü gününe olunca 31+1 dersin mesela 😄
piiremsesinannesiii Seross10 akıllı asistanda görünüyor canım girince e nabıza biraz aşağı in lacivert bi yazı var akıllı asistan yazan ona da gir sağda bebek şekli var tıkla görürsün
piiremsesinannesiii nurr0101 e nabızda biraz aşağı in Google asistan yazıyor orda hamilelik bilgilerini görüyorsun canım
68selda06 piiremsesinannesiii e nabizda gün hesabi yok hafta hesabı var sen 31+1 sen 32 olarak gosteriyo e nabiz
piiremsesinannesiii 68selda06 evet farketmiştim o dikkatimi çekmişti hepsi aynı ama neden haftası farklı diye öğrenmiş oldum onu da 🥰